Şimdi Ara

LÜTFEN BİR BAKARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BEN BİR TOPİC AÇTIM AMA 2 KİŞİ YAZDI ONLARDA ALAY ETTİ BENİM XTRAP SORUNUM VAR VE ÇOZEMİYORUM BANA AYRINTILI ŞEKİLDE AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM 1480 İ PATCH LEDİKTEN SONRA OLDU YARDIM EDİN KNİGHTSIZ YAPAMAM

• SİZİN YAZDIKLARINIZI YAPAMAMDIM DAHA AYRINTILI AÇIKLAYIN LUTFEN BEN FORUMDAYIM SUREKLİ KONTROL EDİCEM
  • Dosya.cc sitesinde 15 saniye bekledikten sonra dosyayı indirebilirsiniz..

►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►►

** 1480 Xtrap İndirmek İstiyorsanız :http://www.dosya.cc/xtrap-1480.rar.html

.
    1 - "Önce Burayı Yapacaksınız" klasörüne tıklayınız.."hosts" dosyasını kopyalayıp "TIKLAYINIZ " yazan yere tıklayarak icine hosts dosyasını yapıstırın..Bir sey sorarsa evet deyin..

2- Daha sonra "GERİ " Tusuyla geri dönün ve "XTRAP " klasörünü Knight online klasörü icine atın
    3- Baslat / calıstır / cmd
    cıkan dos ekranına
    ipconfig/flushdns yazın ve enterlayın...
    Oyuna Girecektir..Lütfen asamaları aksatmadan sırayla yapınız...

Brother-II arkadaşımız ne güzel üst konuda anlatmış bunu yapamıcak ne var

• arkadasım yardımın için çok sagol ama önce bunu yapacaksınız klasörü ne oluyo??
  • İndir onu önce bunu yapıcaksınız die bi klasör var onun içindeki host u TIKLAYINIZ KLASÖRÜNE atıcaksın Sora x-trap ı knight in klasörüne at + Bana değil Brother-II ya teşekkür et...
  • abi ben o dosyayı indirdim ama abuk subuk yazıları olan bir dosya indirdi ve en altta önce bunu yapıcaksınız klasörünü gördüm ama tıklanmıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.