Şimdi Ara

Lütfen Bir Çare Bana :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sosyal fobi nasıl hastalık Allah aşkına okula devam edemiyorum kimseyle görüşemiyorum zihnimde sürekli olumsuz düşünceler kaygılar korkular kafayı yedirdi bana.. sürekli bir alınganlık her şeyi kafaya takmalar engelleyemiyorum bir türlü her gün hıçkıra hıçkıra ağlıyorum Ya Şafi bana şifa ver ölüyorum diyorum Allah ım ne olur canımı al diyorum hiçbir şey yapamıyorum doktorlar şifa olamıyor ölmek üzereyim vallahi korkarım birkaç güne intihar edecem hayatım bitiyor ben dayanamıyorum bu duruma ne yapacam yeter artık biriyle konuşurken niye titriyorum kalpim deli gibi çarpıyor kızarıyorum nefesim kesiliyor

• Geçmiş olsun, şuan yapmak isteyip de yapamadığın şeyler için günlük-haftalık-aylık gibi hedefler koyup küçük adımlarla ilerletmeye çalış kendini. İlk hedefin çok kolay ve yapabileceğin bir şey olsun. Mesela okulda birisiyle konuşmak zor geliyorsa yolda birisine adres sormakla başlayabilirsin ya da daha kısa olsun diye saat sorabilirsin. Başta böyle yapabileceğin küçük şeyleri yaptıkça aslında o kadar da zor olmadığını ve bir şeyleri başarabileceğini görüp adımlarını azar azar ve dengeli bir şekilde artırarak ilerleme kaydedebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.