Herkeze iyi günler,ben Rf online na yeni başladım, Us serverını oynadım acc 2 lwl oldum fakat biraz zor gelince pvp lere başvurdum ve çok hoşuma gitti,.Şuan Reactor ve Olympic rf oynuyorum ama 50 görevini yapmak içi Ether e ışınlandığımda geri towna dönemiyorum. Naıl dönüçem hakkında biri bana yardım etsin lütfen.
Etherden bilet alıp geri dönebilirsin.Sanırım ethere scroll kullanarak gittin eğer elinde fazla boss sc varsa onları da kullanabilirsin.Eğer ikisi de olmazsa Chip war zamanında sağ alttan çıkan Craig Mine a gitmek istiyor musunuz sorusuna evet dersen Craig mine a gidip oradan ırkının Headquarters ına veya gitmek istediğin yere gidebilirsin.
rune yok mu pvp serverlarda? escape rune işini görür
cash shop tan 1 cash e al pb sc si...
quote:
Orijinalden alıntı: cherock1
Herkeze iyi günler,ben Rf online na yeni başladım, Us serverını oynadım acc 2 lwl oldum fakat biraz zor gelince pvp lere başvurdum ve çok hoşuma gitti,.Şuan Reactor ve Olympic rf oynuyorum ama 50 görevini yapmak içi Ether e ışınlandığımda geri towna dönemiyorum. Naıl dönüçem hakkında biri bana yardım etsin lütfen.
2 lvl olmak çok zor mu geldi :o
Buradan çıkarılacak ; kimilerine göre Officalda 2 level kasmak pvp serverlarda 50 level kasmaya denk
quote:
Orijinalden alıntı: speedmonster
Buradan çıkarılacak ; kimilerine göre Officalda 2 level kasmak pvp serverlarda 50 level kasmaya denk
:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme