Şimdi Ara

Lütfen Biri yardım Etsin Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aygıt yöneticisinde yüklü olarak gözüken REALTEK HD ses kartım windows media player'dan müzik açtığımda "Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor. Bilgisayarınıza yüklü bir ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor veya doğru çalışmıyor olabilir." bu hatayla karılaşıyorum.ne kadar sil yükle yaptıysamda nafile... aygıt yöneticisnde yüklü olarak gözüküyor ama denetim masasından ses menüsüne girdiğimde takılı ses aygıtı yok diyor?

bundan 2-3 gün önce açmıştım bu arızamla ilgili bi konu orda bi abim bana "Eğer anakartın kendi cdsinden kurulum yapmıyorsanız ses gelmez " dedi. bunu bana biri açıklayabilir ne yaparak bu arızamın üstünden gelebileceğimi sırasıyla bana anlatabilir mi?
    Not:Ses Kartım > Realtek HD
    Şimdiden Çok Çok Teşekkür Ediyorum Size Hayırlı Ramazanlar
    budan halledilecek bi sorun değilse teknik servis kaç tl'ye halleder ?
     Lütfen Biri yardım Etsin Ses Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y1Lm4z -- 23 Ağustos 2010; 4:53:18 >

• Realtek
    linkinden işletim sistemine uygun driverleri indirip bir deneyin

Kolay gelsin
  • 1 yanlış sürücü olabilir (daha önce çalışıyorsa oda değildir). 2 donanım arızası anakartın veya ramde bir arıza olabilir
  • Sorunu çözemezsen servise para vereceğine 40-50 tl ye Audigy ses kartı al daha iyi.
  • Başlat > Çalıştır > Services.msc yazıp gelen servisler ekranından "Windows Ses" isimli servisin çalışıp çalışmadığını kontrol edin.Bu servisi kapatan bir virüs vardı probleminiz bundan kaynaklanıyor olabilir.Combofix+Avira Antivir Free Edition ikilisi ile sisteminizi tarayın.Kolay gelsin.
  • onboard ses kartı çekilcek dert değil ya wala :)
  • Sağda sesi azaltmak ve çoğaltmak için bulunan simge driver yüzünden gözükmüyor galiba?
    Hoparlör fişini çek.Ses Driver Kaldır Tekrar Yükle Yeni Donanım Bulundu gelirse ordan ben seçicem gibisinden bir seçenek olması lazım ordan setupun olduğu klasörü seç sonra hoparlör fişini tak.Jak takıldı,Bağlanan aygıt,Hangi aygıtı taktınız gibisinden bir seçenek gelir seç felan dene

Bu Ses Driver'ı anakarta bağlı olmasın yani anakartın driverını yükleyince sesde otomatik gelir.Anakartın driverini güncel sürümünü indir internetten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.