Şimdi Ara

LÜTFEN BİRİLERİ BENİ BİLGİLENDİRSİN ÇOK ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim kafamı karıştıran bi soru var .bugün sıfır bi ekran kartı aldım GTS250 1GB 256BİT.yanlız benim kasada onboard içindeki kendi ekran kartı var ati nin kartı readon hd 3200 .şuan yeni aldığım nvidia nın ekran kartı acaba bi sorun yaratırmı .yani kısaca şunu örenmek istiyorum yeni almış olduğum gts250 benim bilgisayarın içinde kendi onboard olan ati ekran kartıyla uyuşmazlık yaratırmı yeni aldığım karttan tam performans alabilirmiyim,umarım nedemek istediğimi anlamışsınızdır .
    BİDE SON OLARAK
    bu kartı almakla iyi etmişmiyim .ekran kartını henüz takmadım çünkü psu 350 watt demişmem lazım diyorlar o yüzden yeni bi psu alıcam.
    İŞLEMCİM: amd athlon 64 x2 245 am3
    ANAKARTIM: ASUS M4A78L-M LE AMD 760G
    PSU: 350WATT GERÇEK GİGABYTE
    HDD: 160GB
    MONİTÖR: 17 İNÇ LCD EKRAN

bu yeni aldığım karta kaç watt psu almam gerek.en önemli şey ise yukarda sorduğum soru acaba bu ekran kartı uyarmı buna yoksa gidip 4850 mi alıyım bunu geri verip ne dersiniz ??

• Arkadaşım yeni aldığın ekran kartını takdıgında onbord iptal olur ekran kartın gayet iyi ne kadara aldın? güç kaynagına gelince 500 wat işini görür
  • sağol cevap için .karta 190 lira verdim
  • he bide unutmadan acaba kartı şimdi taksam bişe olurmu 350watt psu var şuan karta herhangi bi zarar gelirmi .yani yeni psu alana kadar takıp kullansam olurmu.
  • Mevcut bileşenlerinizin özellikle PSU'nuzun orijinal olduğunu varsayarsak 350 Watt bir PSU'nun kaldırma ihtimalide mevcuttur. Yeni bir PSU almanıza bile gerek kalmayabilir. GTS 250'nin yaklaşık olarak en yüksek TDP ( Güç Tüketim ) değeri 150 Watt'dır. Test edilip, gözlemlenmesi gerekir. Elbette, şahsi düşüncem kaldıracağı yönündedir. Ancak durum belli olduktan sonra PSU değişiminin yapılmasını öneririm.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 31 Mart 2011; 23:23:58 >
  • Psu (güç kaynağı) marka modelini yazarmısın.Örneğin; everest/firsby/high power/fsp gibi.Buna göre güç kaynağı önerelim.Eğer gerçek 350 ise yetecektir arkadaşın da dediği gibi.Ekran kartı konusuna gelince fena kart değildir.4850 de iyidir buda işini görür.güle güle kullan.
  • GİGABYTE CB N14180
    MODEL NO: GE-C420A-C2
    AC İNPUT:200-240V-3A,50Hz
    DC OUTPUT:+3.3V===21.0A(ORANGE),+5V===20.0A(RED)
    +12V1===15.0A(YELLOW),+12V2===15.0A(YEL/BLACK)
    +5Vsb===2.5A(PURPLE),-12V===0.5A(BLUE)
    Maximum combinend power for the+12v outputs shall be 336W
    (+3.3V & +5V = 105W max),Total output continuous shall not exceed 350 watts

bu modeli googlede yazdığım zaman hep 400-420 watt gösteriyor işin gerçeği nedir bu power dandik bişemi yoksa iyimi ve toplamda kaç ediyor.bide almış olduğum bu ekran kartına yetermi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcity007

he bide unutmadan acaba kartı şimdi taksam bişe olurmu 350watt psu var şuan karta herhangi bi zarar gelirmi .yani yeni psu alana kadar takıp kullansam olurmu.

geçici olarak idare eder ama yüksek performans istiyorsan daha yüksek bir güç kaynağı almalısın. . . .

ekran kartın güzelmiş , , , :)
  • yazmayı unutmuşum bu yukarda belirttiğim psu benim şuan kullandığım psu
  • neyse çok fazla peş peşe yazdım galiba :DD yardımlarınız için sağalon
    ekran kartı şuan masamın üstünde suratıma bakıyor tak beni artık diye bağırıyor bende içim rahat olsun diye beni aydınlatıcı bi cevap gelene kadar takmadım psu kaldırırmı konusunda .bide son olarak benim onboard olan 256mb ekran kartı kendi kendini iptal edermi yoksa ben bios dan iptal mi etmem gerek hangi yöntemi uygulayım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcity007

neyse çok fazla peş peşe yazdım galiba :DD yardımlarınız için sağalon
    ekran kartı şuan masamın üstünde suratıma bakıyor tak beni artık diye bağırıyor bende içim rahat olsun diye beni aydınlatıcı bi cevap gelene kadar takmadım psu kaldırırmı konusunda .bide son olarak benim onboard olan 256mb ekran kartı kendi kendini iptal edermi yoksa ben bios dan iptal mi etmem gerek hangi yöntemi uygulayım acaba?

Onboard sorun olmaz, sorun olursa biostan kapat.Psu idareten kullan,fekat reset vs kilitlenme gibi sorunlar yaşarsan ekran kartını sağlam bir psu ile kullan.Nihayetinde sağlam psu alman gerekir;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.