Şimdi Ara

Lütfen birileri yardımcı olsun!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, hepinize iyi bayramlar.
    Elimde 2013 yılında peşin para ile satın aldığım(keşke yolda tüm paramı düşüreydimde alamaz olaydım) lanet olasıca Samsung NP355V5c-S0BTR marka Dizüstü var. Bundan yaklaşık 1 hafta kadar önce herkesin bildiği en basit şekilde recovery kısmından format atıp cihazı yenilemek istedim. Çalıştığım için gece işleme başladım sabah işe gittim. Akşam üzeri eve geldiğimde cihaz uyku modundaydı, açtım klasik bilgileri girdim bilg. ismi vs. buraya kadar herşey yolundaydı. Derken sonradan ekran dondu uzun süre bekledim fakat düzelmeyince resetledim işte herşey bu noktadan sonra başladı. Cihazı bir türlü toparlayamadım. Temiz kurulum yapmak istedim. Daha sonra 'create media' üzerinden win 8.1 isolarını usb belleğe kurdum(win8 seçeneği olmadığı için) ve bios ayarlarını yapıp usb üzerinden format attım. Tüm herşeyi sildim. Key anakarta gömülü olduğu halde kurulum esnasında otomatik etkinleştirilmedi? Bende daha sonra Generic keyle windowsu geçici olarak etkinleştirdim ve öyle formatladım. Şu anda 'Win 8.1 Build 9600' yazıyor en alt sağ köşede.Fakat ekran kartını güncelleyemiyorum. Güncellediğim an cihaz sapıtıyor ve öylece saatlerce donup kalıyor . Şimdi yapmam gereken nedir? Kafayı yemek üzereyim. Bu lanet olası makinaya tahminimce win 8.1 ile temiz kurulum yapamayacağım. Win 8'in orijinal iso dosyalarına erişebileceğim bir yer buldum Microsoftun sitesi üzerinden 'win8 setup' indirdim fakat o da internet bağlantısı hatası veriyor. netsh int ip reset a.txt, netsh winsock reset vs. komularla cmd üzerinden tüm komutları uyguladım fakat değişen bişey yok!.. Bildisayarı hunharca parçalaramak istiyorum ve delirmek üzereyim. Lütfen bana yardımcı olabilecek veya yol gösterebilecek birileri olursa sene boyunca dua edeceğim...

• Doğru sürümü indirmemişsiniz muhtemelen. Single Language sürümünü indirin. Key sorarsa atla deyin. Otomatik olarak etkinleşmesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Doğru sürümü indirmemişsiniz muhtemelen. Single Language sürümünü indirin. Key sorarsa atla deyin. Otomatik olarak etkinleşmesi lazım.

Sağol dostum bu arada benim cihazla bana biosa gömülü gelen win 8 core sürümü. Bu sürüm single langue ile aynımıdır?
  • Evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam dostum create media üzerinden Win 8 Single Langue tr indirip deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.