Şimdi Ara

lütfen davinci yi tarif edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeter artık 5 versiyondur seus dan güncelleme deniyorum. aldığım yanıt zaten en son güncelleme yüklü.
    ya bu sorunu nasıl halletcez ya da şu davinciyi size zahmet ayrıntılı bir şekilde anlatsanız da şu sıkıntıdan kurtulsak. 10 euro da artık helalı hoş olsun diyelim. teşekkürler.
    unutmuşum yazmayı hakkaten bu parayı nereye ve nasıl vereceğiz. yani kredi kartı filan olurmu. parayı verince güncelleme dosyası mı indireceğiz. bu işlemleri aşağıdaki programlamı yapıyoruz ve hangi adımlarla yapıyoruz. bu konuda lütfen duyarlı olalım. bizide düşünün. tüm (zaten en son güncelleme yüklü) yanıtı alan mağdurlar adına...
     lütfen davinci yi tarif edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh99 -- 6 Haziran 2006; 13:40:25 >

• danivciyi bende merak ediyorum ama garanti dışı bir işlem olduğunu biliyorum.

w810i nin flash menüsü olması için davinciden yükleme yapmak gerekiyormuş 10 euro karşılığında ama ben biraz bekleyecem belki kendi firmware ı çıkar s.e. nin

bu arada 10 euro yu nasıl veriyoruz ??
  • inan bende bakıyorum bu saatte inad etttim çözcem bu arada yazarım çözünce...

Bu arada Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.
    ne demek _?
  • inan aradım ama bulamadım saat 4 ve ben 8 de kalkcam nasıl olacaksa inat ettim bulcam diye daha yatcam...
  • Daha da bulamamdım zaten bende konu açtım oraya da yazan yok bulursam buraya da yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Kontrol Edermisiniz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.