Beyler alet Lenovo s10-2.. İçinde windows 7 yüklü.. güzel çalışıo.. fekat seneler öncesinin oyunu olan Rise of nations'ı açamıorum.. yani açılıo giriş videosu, microsoft'un logosunun olduğu mütiş video görünüo bunlar.. fakat oyun menüsüne girmesi gerektiği yerde hop atıo masaüstüne..
bi de dioki:
E bi el atarsınız heralde Allah rızası içün..
Ekran kartı sürücülerini güncelleyip denesene bi?
Çözünürlük uyumsuzluğu olabilir.Oyunun kısayoluna sağ tıklayın hedef kısmının sonuna gelip 1 boşluk bırakarak xres=1920 yres=1080 (1920x1080 değil de leptop'unuzun desteklediği bir değer) girerek oyuna giriş yapabilirsiniz gibime geliyor.
Vay ilginç çözümler.. Hemen deniorum.. Malum netbookların ekran küçün, işe yarıyabilir.. Bekleyin geliorum hemen.. :)
Evet kardeşlerim..
İlk olarak driver'lar güncelmiş..
İkincisine gelince aynı hata msj'ı ile karşılaştım.. Değişen bişey olmadı ne yazıkki..
Son olarak bütün eski versionlarla uyumluluğu zaten denedim, yönetici olarak çalıştırmayıda aynı şekilde.. İnternette yaptığım uzun araştırmalar sonucu çıkmış olan bikaç oyun updateini de yüklemiş bulunmaktayım..
E beklemedeyim hala..
quote:
Orijinalden alıntı: husamxxl
Evet kardeşlerim..
İlk olarak driver'lar güncelmiş..
İkincisine gelince aynı hata msj'ı ile karşılaştım.. Değişen bişey olmadı ne yazıkki..
Son olarak bütün eski versionlarla uyumluluğu zaten denedim, yönetici olarak çalıştırmayıda aynı şekilde.. İnternette yaptığım uzun araştırmalar sonucu çıkmış olan bikaç oyun updateini de yüklemiş bulunmaktayım..
E beklemedeyim hala..
uyumnluluk modunda windows xp sp 2 yapıp bir daha dener misin?
Olmuyor.. Zaten dediğim gibi bütün sürümlerle denedim olmamıştı.. Şimdi bi daha denedim, sonuç aynı.. Daha değişik bi çözüm lazım.. 32 mb ekran kartıyla çalışıyodu bu oyun zamanında yaa..
Beklemedeyim, bu oyunu çok seviodum.. Onun için bekleyeceğim.. :)
Dostum baktım siteye kurulum yapamadığından bahsetmiş adam.. Altındaki açıklamalarda ise bizde çalışıo şeklinde.. Ne yazıkki elle tutulur bi bilgi yok.. Still waiting..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme