Şimdi Ara

Lütfen Duyarsız Kalmayın.Presario 6420et Kullananlar bikaç önemli soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hp Presario v6420ET aldım bu benim ilk laptopum ama pc üzerinde 15 senelik kullanıcıyım. şimdi öncelikle alınca vista hoşuma gitmediği için direk xp kurdum ve tüm driverlerini internetten bulup yükledim ancak d: ye format atmadığım için RECOVERY aynen duruyo şimdi xp üzerinden onu dvd ye yazmak mümkünmü? mümkünse nasıl? ve hangi programla?

2. sıkıntım
    ekran çok parlak dijital ayarlarından ayarlıyorum windows üzerinden ama parlaklık ışık falan var renk yok. bunun analog bir ayarı yokmudur?

3. sıkıntım.
    hem xp hem sata hdd nasıl yapabilirim?

birde bu cihaz şimdi garanti dışımı kaldı xp kurdum diye? yazılımsal sorunum olmaz ama donanımsal sorunlarımda garanti ilgilenmeyecekmi? :(

• nasıl yani şimdi bende lisanssız xp yüklü mesela diyelimki ekran zamanla kendiliğinden bozuldu. garanti dahilindemidir?
  • dostum beni nasıl rahatlattığını inan bilemezsin 2 gündür içim kan ağlıyo hehehe :) ya biride diğer sorularımı yantlarsa tam süper olacak. bu arada fn + f7 evet düşürüyo ama sadece parlaklığı düşürüyo oda ekran soluyo tam istediğim gibi olmuyo. yada ilk kez laptop kulandığım için bana farklı geliyo olabilir zamanla alışırım :)
  • kimse yardımcı olmayacakmı? xp sata hdd nasıl yaparım? ya birde ben şimdi format atarken c sil yapıp yeniden oluşturunca c ve d isim değiştirdi. şimdi recovery c de kaldı windows d ye kurulu. eğer recovery kurtarmak kesinlikle imkansız ise söyleyinde komple c ve d ye format atiim boş yere böyle beklemiim. lütfen. saygılar.
  • sempotech bence recovery diskini kullanarak bilgisayarını ilk günkü haline yani vistaya geri döndür... ardından recovery diskini oluştur.. ve tekrar xp kullanmak istiyorsan xp'ye dönüş yap. recovery diskini gözden çıkarırsan ilerde lazım olduğunda para ödemek zorunda kalırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 14 Kasım 2007; 15:41:52 >
  • format atıp recoverye geçince yükleme başlıyor diyo recovery ekranı geliyor kuruluma geçecekken müşteri hizmetlerine danışın diye hata veriyo sanırım c ve d yer değiştirdiği için
  • o halde c ve d nin isimlerini el ile tekrar geriye döndür.. "sağ tıklayıp yeniden adlandır demen lazım"..

ayrıca masaüstünde ya da bilgisayarın herhangi bir yerinde "HP Help and Support" diye yardımcı program var mı? eğer varsa tıklayıp çalıştır ve ardından aşağıdaki ekran alıntısında da gördüğün "fabrika ayarlarını kurtarma" seçeneğini seçip formatla bilgisayarı..

fakat öncesinde c ile d disklerinin isimlerini değiştirip tekrar f11 le formatlamayı denemeni öneriyorum..

Lütfen Duyarsız Kalmayın.Presario 6420et Kullananlar bikaç önemli soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 14 Kasım 2007; 19:39:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sürücü adları değiştirilmezki öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.