Bildirim
Lütfen i yardım ya Admin arkadaşlar
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorunun ne olduğunu burda açıklarsan yardımcı olmaya çalışabiliriz..
------- -
mu-türkiye bi soum olucak.
server kurmak içğin bilgisayarın en düşük özellikleri kaç olmalıdır?
bide 40gb olması lazım die okumuştum.boş alan mı 40gb olucak yoqsa toplam 40gb mı? -
Bizim tavsiye edeceğimiz sistem ;
150 kişilik bir server için ;
Intel P4 3ghz
2GB RAM
200 GB HDD 7200 RPM
veya
AMD64 3000+
2GB RAM
200GB HDD 7200 RPM
Yukarıda belirttiğim sistemler oyunun sorunsuz bir şekilde oynanabileceği sistemlerdir ve 150 kişinin aynı anda online olabileceği en düşük bağlantı hızı 2048 Adsl 'dir. Aslında bu makine yurtdışında olsa bu bağlantı yetmez çünki yurtdışı çıkışları berbattır.Adsl olduğu için ve Türkiye 'de olduğu için 150 kişi hafif bir lag la oyun oynayabilir. Bence eskidende söylediğim gibi Türkiye de çok büyük ve sadece 1 server açılması gerekir.
Ayrıca 40 Gb harddisk ile de server kurulabilir.Herhangi bir sorun teşkil etmez. Sadece oyuncu sayısı, karakter sayısı, item drop oranı ve exp oranını ona göre ayarlayıp oyunun fazla uzamaması ve data boyutu ayarlama işlemleri tamamen keyfi yapılan işlemlerdir. Yani 150 kişinin sürekli online olduğu bir serverde senin yedekleme yapman felan filan hesap işleri bunlar.Ama 40 Gb hatta 10 Gb ilede server kurulur..
Senin istediğin minumum servere gelince ;
P4 2.4 veya Celeron 2.2 veya amd 2.4
512 RAM
20 Gb Hdd 7200 RPM veya 5400 RPM
---------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mu-Türkiye -- 13 Haziran 2006; 14:18:02 >
-
cevap için teşekkürler.ben açmaya kalksam bile.150 kişi olmucak.sınıfça girip kasıp zevkine birbirimisi kescez -
Önemli değil.Kurmak istediğinizde yardımcı olmaya çalışırız.
-
sorunum şu
herşeyi yaptım ıp adresinide ondan sonra links 4 ü aç dedi açtım
hep soru işareti çıktı ne yapmam lazım admin arkadaş lardan biri msn sini verirse sevinirim -
yavuz abicim şimdi ben SQL severı kurdum.sırada ne var. -
ya bi yerde takıldım.
IP Ayarları
Az Sonra Belirteceğim bölgelerdeki iplerin hepsine makina ipnizi giriyorsunuz..
d:\muserver\CS\Connectserverlist.dat
d:\muserver\CS\data\Connectserverlist.dat
d:\muserver\CS\data\Serverlist.dat
d:\muserver\Data\IpList.dat
d:\muserver\Data\Lang\chs\commonloc.cfg
d:\muserver\Data\commonserver.cfg (Common server ayrıca exp ve drop ayarları yapabileceğiniz bölümdür)(Port 44405'dir)
Ayrıca Ayar Klasöründe MuServerStart.exe mevcut update ip yapabilirsiniz.
ben burdaki işlemi yapamıorum.çünkü burdaki yazan yere girdigim zaman windows media player açılıor.napıcam bi yardımcı olurmusunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 13 Haziran 2006; 19:03:41 > -
sag tik birlikte ac not defterinde acarsan olmazmi ben bilmiyorum server kurmasini ama olur bence -
quote:
Orjinalden alıntı: MUBARAN
sag tik birlikte ac not defterinde acarsan olmazmi ben bilmiyorum server kurmasini ama olur bence
deneyeyim bi -
baran saolasın.öle olcakmış -
birsey deil -
mu-türkiye veya cronic msn verebilirmisinis.bi kaç takıldığım yer varda. -
bu forum da kendi serverini acmak konusunda bastan sona tek basına gidebilen en tecrubeli arktan yardim bekliorum beni chacharious@hotmailden eklerse ve yardımcı olursa sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X