beyler başlıkda olduğu gibi beramusda 74 lwl birisiyle konuştum item satarkene, adamla baya bir muhabbet ettik. önceden 79 lwl asası banlanmış adamın beramusda ilk oynayanlardanmış. adam ben bu oyunu oynadım oynayalı böle dedi. piyasa düştüğü zaman kesin dupe çıkar dedi. adamda önceden dupeyle yaptığı +9 dual shard +9 shell set fln filan diyor tek başıma townda inn kesiyordum diyor adam. gm inni keserkene yakalamış adamı banlamış. bilmiyorum dediği doğrumu. gelelim asıl meseleye sizce dupe çıkar mı ?
gereksiz konuysa özür dilerim. ama işte adamın anlattıkları kafamda soru işareti bıraktı.
şu an arayış içersindeler zaten açık bulurlarsa çıkar
dupe cıkarda o kadar buyuk cıkacağını sanmam oyunu bayagı duzelttiler cunku
quote:
Orijinalden alıntı: gelibolu
evet piyasada fiyatlar dibe dustugu zaman bir sekilde piyasaya bol para gırıp tavan yapıyor dalgalanma olayına 4 kere falan sahıt oldum
quote:
Orijinalden alıntı: _baron_
quote:
Orjinalden alıntı: _baron_
evet bizim arkadaslarda arayis içinde
quote:
Orijinalden alıntı: YourMotherWasAngel
quote:
Alıntıları Göster
Orjinalden alıntı: berber92
arkadaşlarına söle bulurlarsa banada pm den ulaş
quote:
Orijinalden alıntı: YourMotherWasAngel
quote:
Alıntıları Göster
Aslında dupe çıkması o kadar zor ki. Yani şans eseri şu an dupe yapmanız ne kadar kolay. Eskiden olan yöntemler kalktı şimdi yeni bişey bulmak kolay olmıycaktır belki yoktur bile.
hiç sanmıyorum cıkacagını piyasada her itemden bolca var ama gm oyuna nakit para felan sokabilir cunku para yok millette bu yuzden merchanta mutlaka 5 gb den dandik item koyun
duper cıksın 1 hafta gb1 ytl olsun sonra tekrar eski haline donsun oyun
quote:
Orijinalden alıntı: __Yokedici__
duper cıksın 1 hafta gb1 ytl olsun sonra tekrar eski haline donsun oyun
Alıntıları Göster
arkadaşlar..
Dupe ile Bug i birbirine karıştırmayın.
Dupe çok ayrı bişey Bug cok cok farklı bişey.
Bug bulunabilir. Ama DUPE bulunacagını sanmıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: iRock
arkadaşlar..
Dupe ile Bug i birbirine karıştırmayın.
Dupe çok ayrı bişey Bug cok cok farklı bişey.
Bug bulunabilir. Ama DUPE bulunacagını sanmıyorum..
Alıntıları Göster
Dupe ve bug bu oyunda her zaman var ama herkes bilmiyor belli kişiler biliyor sadece.
Ben öyle tahmin ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: pr3ns3s
Dupe ve bug bu oyunda her zaman var ama herkes bilmiyor belli kişiler biliyor sadece.
Ben öyle tahmin ediyorum
Alıntıları Göster
piyasa düşünce dupe çıkar kelimesine çok güldüm yahu ne alaksı var dupe yapma metodunu bulmadıktan sonra piyasa düşşe ne olur düşmese ne olur evet eskiden bazı açıklar vardı dupe yapılıyodu ancak bu açıklar şuan kapandı, yeni metodun bulunabilmesi imkansıza yakın diye düşünüyorum şuan elinde sağlam item bulunan bazı adamlar eskiden yaptıkları dupe itemleri saklayabildi olay bundan ibaret..
bu arada +9 setle in kesiyorum diyen arkadasın arkadasında kac tane healer var acaba, eğer kesiyosa bunun 9 setle alakası yok çünkü +8 shardla +9 shard arasında 2 katı fark yok abartmayalım o zaman +8 seti olan adamda keser dimi yok gm keserken gormus yok bilmem ne. gm nin onu banlaması için inn i keserken gormesine gerek yokki boyle mantıksız duyumlar alınca gülüyorum sadece
quote:
Orijinalden alıntı: helluri
piyasa düşünce dupe çıkar kelimesine çok güldüm yahu ne alaksı var dupe yapma metodunu bulmadıktan sonra piyasa düşşe ne olur düşmese ne olur evet eskiden bazı açıklar vardı dupe yapılıyodu ancak bu açıklar şuan kapandı, yeni metodun bulunabilmesi imkansıza yakın diye düşünüyorum şuan elinde sağlam item bulunan bazı adamlar eskiden yaptıkları dupe itemleri saklayabildi olay bundan ibaret..
bu arada +9 setle in kesiyorum diyen arkadasın arkadasında kac tane healer var acaba, eğer kesiyosa bunun 9 setle alakası yok çünkü +8 shardla +9 shard arasında 2 katı fark yok abartmayalım o zaman +8 seti olan adamda keser dimi yok gm keserken gormus yok bilmem ne. gm nin onu banlaması için inn i keserken gormesine gerek yokki boyle mantıksız duyumlar alınca gülüyorum sadece
Ben öyle tahmin ediyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pr3ns3s
Ben öyle tahmin ediyorum
aynen öyle belli kişiler biliyor
quote:
Orijinalden alıntı: ceyhunsx
quote:
Orjinalden alıntı: pr3ns3s
Ben öyle tahmin ediyorum
aynen öyle belli kişiler biliyor
Alıntıları Göster
Bence çıkacaktır...
quote:
Orijinalden alıntı: XaSe®
Bence çıkacaktır...
Alıntıları Göster
wala ben elimdeki gb leri bitirip itemleri çektim yılbaşında mutlaka ki serverlara para akıcak o zaman gbleri saklayıp gelecek yaza daha sağlam bişiler yapabilirz belki
quote:
Orijinalden alıntı: 0Mæ®
wala ben elimdeki gb leri bitirip itemleri çektim yılbaşında mutlaka ki serverlara para akıcak o zaman gbleri saklayıp gelecek yaza daha sağlam bişiler yapabilirz belki
Alıntıları Göster
k2 yapıyormuş bunu onun elindeymiş piyasa tavan yapınca da açığını kapatıyormuş.bilmiyorum ne kadar doğru
quote:
Orijinalden alıntı: gelibolu
ya ben de bi soru sorcam bu dupe heralde program degil ? tamamen kafaya kalmış bişey peki dupe çıkaranlar çok mu zeki? ya da bu zekalarını neden ticarette kullanmıolar ?