oyunu kurdum 1.8.0 1.9.0 1.9.1 1.9.2 1.9.3 1.9.4 1.11.0 1.11.1 updatelerini yaptım ama serverin ip sini realmlist e yazıp versiyona uygun servere girince versiyon hatası werio üşenmedim wowstatus te açık olan bütün serverleri denedim ama hepsi de version hatas dio yardım ederseniz çok sevinirim saolun şimdiden
dostum sen şakamısın.şimdi oyun orj olduuna göre gidicen wow-europe.com a acc alcam dicen sonra accni alcan kredi kartı no nu vercen aylık 20 tl ye oynamaya başlıcan bu arada merak ettiin konular hakında biraz araştırma yap
korsan serverda baslamanı hiç tavsiye etmem kendi tecrübelerimden söylüyordum sabah aksam 2 ay kastık arklarla server gitti tabi insan sonraa pisman oluyo
hadi ya iyi dayanmışın sen ben warlock açmıştım korsan serverlarin birinde ama imp beni 250km arkadan takip ediodu ve her 2dakikada bir durup beklemem gerekiodu ben 2 hafta dayanabildim
private serverlar orj e göre rezillik,sadece bunu söylüyorum.oyunun asıl zevki orj de 20 kişi ile magmadar kesebilen bi g bulunca çıkıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme