Şimdi Ara

lutfen internet konusunda bana yardimci olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetim belli saatlerde agirlasiyor. ptt ye basvurdum bir sonuc cikmadi halen apartman kablolarini konrol etirdim kacak baglanti yok. Ogrene bilceyim bir program varmi. Serverlere kayit yapiyorum surekli onlarda ip ve id adresim cikiyormu. saygilar

• Buraya Gir Bi KontoroL Et İnternet Hızın sana KacLa Kac Arası GeLdigine..

http://speedtest.ttnet.net.tr/
  • quote:

Orjinalden alıntı: -By_LoRD-

Buraya Gir Bi KontoroL Et İnternet Hızın sana KacLa Kac Arası GeLdigine..

http://speedtest.ttnet.net.tr/
    eyvallah saol By LoRD
  • Arkadaslar iki gun once Tamindir program sitesine girdim. beyessayfa cikti ve su yaziyordu idiniz karantina altinda. bir idin karantina ya girmesi icin yasak sitelere girmen gerekiyor ee ben hic girmedim o tur sitelere.biri benim pc ye veya internetimi kulaniyorsa bunu nasil ogrenirim Tor yukledim yanit vermeedi. zone alarimi yukledim oda herseye zipliyor bana internete veya pcye girmemeleri icin ne onlem alirim bunla ilgili bilgi verirseni sevinirim. veya bunu onleyecek bildiyiniz bir program varmi
  • Zone Alarm 1 numaradır bu konuda.

Herşeye atlıyor zıplıyor deme.Çok işe yarıyor o program.

Ayrıca "****" adlı sitenin her harf arası bir boşluk bırakarak adını yazar mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JurisHan

Zone Alarm 1 numaradır bu konuda.

Herşeye atlıyor zıplıyor deme.Çok işe yarıyor o program.

Ayrıca "****" adlı sitenin her harf arası bir boşluk bırakarak adını yazar mısın?
    girdiyim iki program sitesi var T a m i n d i r bide i n d i r i n d i r . not zone alarim herseye zipliyor derken servere bakli iken aniden dc olmami sagliyor oyundan kopuyorum.
  • DC olmanın sebebi programın MU'yu tehlikeli görmesindendir.

Eğer sorunun Zone Alarm'la ilgili ise DC olduktan sonra altta kutu içinde yazılar çıkar.

Eğer o yazının başlığı kırmızıysa tehlikelidir.Kırmızıda da izin verebilirsin ama dediğim gibi tehlikeli.

Turuncuysa izin istiyordur.Sadece programın yabancı olduğunu ve izin verip vermeyeceğini sorar.

İzin vereceksin.

Altta "Acces" ve "Denny" olmak üzere iki şık olmalı diye hatırlıyorum.(Acces'ten emin değilim başka birşey de olabilir)Sen galiba Denny'i seçecektin.Eğer izin verirsen oyundan atmaz.(Denny'nin anlamına bir yerden bakın emin değilim)

Bu siteler illegal paylaşım mı yapıyor?
  • hayir ya sadece program sitesi bunlar diyer sitelerden program indirdimmi vuruslu cikiyor bu iki site saglam site mustescem bisiyok sitelerde cep programlari pc programlari falan filan iste
  • pc de 3 program yuklu not 32. Spyware terminator. birde tor hani asgerlerin falan kulandigi program
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.