Şimdi Ara

Lütfen internet sağlayıcısı seçmeme yardım et

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazdığım için üzgünüm, İngilizce'den tercüme ediyorum. Orijinal İngilizce mesaj aşağıda

Benim bölgemde sadece ADSL var. Turk.Net'e abone oldu, ancak 1 ay sonra hala bağlantı yok. Hizmet vermek istemiyorlar ve her zaman "yarın" diyorlar.

Taahhütsüz daha iyi bir internet sağlayıcısı var mı? Teşekkür ederim!

I only have ADSL in my area. Subscribed to Turk.Net, but 1 month later there is still no connection. They do not want to provide service and always say "tomorrow".

Is there any better internet provider without commitment? Thank you!

• Aslında bu ara birçok ADSL sahasında çalışma yapılıyor veya yapılmaya çalışılıyor (Bakırdan fibere dönüşüm çalışması). Bu sebepten bölgenizle alakalı sisteme bir "Genel Arıza" çalışması girilmiş olabilir.

Türk Telekom (Taahhütlü)
    TURKCELL Superonline (Taahhütlü)
    FixNET (Taahhütlü & Taahhütsüz)
    NetSpeed (Taahhütsüz)
    Oris Telekom (Taahhütsüz)
    DSmart İnternet (Taahhütlü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 7 Ocak 2020; 16:58:18 >

• Millenicom or Netspeed.
  • Millenicom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletirseniz size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışabilirim.

Hello, first of all, I want you to know that we are sorry for the problem you have experienced. If you can send me your customer number via PM, I can try to help you as far as I can.
  • You can try Netspeed. But you have to use Turk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 9 Ocak 2020; 18:11:8 >
  • This is middle east. Don't be suprise if your rights violated.
    I suggest you to leave this country, if you can.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala Turknet'ten bir eylem yok. 9 Aralık'tan beri bağlantı sağlayamıyorlar. Vodafone iyi mi?
  • hestati H kullanıcısına yanıt
    Türknetten uzak durun yeter hocam buraya gelip canının istediğine cevap verip giderler kendilerini beğenmiş bilgisiz alakasız müşteri hizmetleri var. Başka servis sağlayıcıları araştırınız netspeed millenicom taahhutsuz olarak bunlar var vodafone superonline taahhutlu olarak bakabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netspeed'i deneyeceğim. Teşekkür ederim!
  • Netspeed'i denedim, ama beni 48 saatten fazla aramadılar. Gerçekten üzücü çünkü internette çalışıyorum ve bağlantı kuramıyorum.
  • hestati H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarım gün içerisinde sizi arayarak iletişime geçecekler. Ben bilgisini verdim. Hiç merak etmeyin.

I'll have you searched during the day. No worries.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.