Şimdi Ara

Lütfen İptal Dilekçesi Örneği (Türk.Net iptal dilekçesi örneği) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
73.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah hocam haklılık payın yüksek, ama bu kadar insanda kopyala yapıştır yapmayı beceremiyor olamaz, olmamalı ya :)
  • mevthawk kullanıcısına yanıt
    Yani ya öyle yada ben şanslıydım gerçi dilekçe ulaştığı gün hemen iptal edilenler de var benim 7 gün sürdü yine süründürdüler biraz. İnanılmaz memnunum Türk Telekom'dan 24 saat hiç mi değişmez hat değerleri,ping vsvs darısı arkada kalanların başına. 50 mbit tarifem.

Lütfen İptal Dilekçesi Örneği (Türk.Net iptal dilekçesi örneği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 28 Mayıs 2020; 20:13:15 >
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Kapımın önüne fiber geldi ama beni 90lı yıllara geri gönderenler utansın diyecemde kime, hocam ayıptır söylemesi fiyat nedir acaba?
  • mevthawk kullanıcısına yanıt
    Şu kampanyadan faydalandım hocam yeni abonelere özel ve bazı illerde/ilçelerde geçerli değilmiş sanırım arkadaşım aynı tarihlerde İzmir/Güzelyalı'da başlatamadı bu tarifeyle burda geçerli değil demişler daha pahalı çekmişler ben Bursa/Nilüfer'de yaptım. 50 mbps 99 lira + 16 lira ev telefonu olarak anlaştım 24 ay Turknetteki eski numaramı taşıyarak. Turkneti karıştırmadan sıfır bağlantı olarak yaptırsam aylık 7-8 lira falan daha ucuza bağlıcaklardı 20 yıllık ev numaramı kaybetmek istemedim.

https://www.ttnet.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/ekspres-kampanya.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 28 Mayıs 2020; 20:58:24 >

• TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bende numara yüzünden mağdur oldum. İstanbul yok ama yinede şansımı deneyeceğim çok sağolasın...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.