< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu ilk kavgamız değil, ilişkimiz içinden çıkılmaz bir hal alınca şiddetli geçimsizlik sebebiyle tek taraflı bitirme kararı aldım. Aşkımızın meyvesi genel ekseriyette yavaş sürekli kopmalar yaşayan bir internet deneyimi oldu. Meğerse benimle param için berabermiş. Yarın dilekçeyi veriyorum bakalım yakamdan düşecek mi... 😄
|
Azımın orta yerine eden internet firması, gittimi geri gelmez. Getirmek için istediğinizle görüşün faydası olmaz. Sorsanız bir üstteki gibi duyarlılık kasarlar. Tamamen lanet oldum olası insanı hayattan soğutan dandik internet firması. Özetle yorumlara bakarak aldanmayın. Ben ilk bağlanırken 23 gün internetsiz kaldım. Şimdi bir arıza oldu 12. gün hala internetim yok olacağınıda sanmıyorum. Kral faysal gelse internet geri gelmiyor. Boşuna uğraşmayın sadece benim gibi pisikolojiniz bozulur.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix-61 -- 23 Aralık 2017; 12:56:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C0D62FB -- 5 Şubat 2018; 17:1:15 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|