Şimdi Ara

Lütfen knightı bırakın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla üni. de hiç ders problemi olmuyo bu yönden rahatım adsl bekliyorum eve bu hafta içi gelicek inşallah.sonra bırakmayı düşünürz :D
  • sız ne dıosunus ıtemlerım yandı dıe kafayı bozdum okulda cocugun tekını yıgdım yere
    bırakanları tebrık edıorum
    benım gıbılerın ellerınden sıkıorum
  • Bırakmak istiyorsanız karakerinizi silin veya üstübdeki para ve itemleri silin.En garanti yol bu.Ben bu şekilde bıraktım.Çevremdeki herkes oynamasına rağmen artık istesem de oynayamıyorum.Çünkü 1 yılda kastığın para ve karakter artık yok ve sıfırdan kasmak çok sıkıcı ve zor.

rahatladım yani onu da söyliyim.Hatta dün güreş müsabakalarına felan gittik.
  • bende rüyalarımda hep knightı görüyom ve rüyamda bi bakıyodum 67 lvl falandım ve cz de bir sürü np vardı ve pelerinli clanlara çağırıyolardı çok şahaneydi ya varya o şard ı görüyodum ne güzel di ama dersleride bıraktım artık oyun kafamı aldı bırakacam diyom bırakıyom 1 ay geçiyo dayanamıyom sıkılıyom açıyom oynuyom
  • Not:bilgisayar1m1m çok takozdur
    bende ilk hewesle ewe yüklemistim koyu önceleri cafede oynuodum
    areste TATE_LEGENDS alt clan1na girmistim tabi kisi bol olunca her serwerda party ward1 sabah 9 aksam 9 böle çal1s1odum
    annemden sesler oglum yinemi pc açt1n fln filan iiiki knight empire geldide benim makina kald1rmad1 günde 1-2 saat bana yetio
    psikolojim bozuluo rüyama girio yatmadan önce koyu düsünürken 2 saat uyuyam1yorum
  • KArdeş bende öyle kendimi bi upgrade işine girdim walla ticaretten kazandığım 85 milyonun hepsini tükettim ogün walla bana çok acı koyduydu

quote:

Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr

arkadaş haklısın upgradeden 150m kazandım parayle iyem aldım yapmaya çalıştım hepsi yandı 150m gitti
    psikolojim bozuldu
  • Heallerım.Bazen deru ya da aposddayken dıger heallera kardes msn'de ince iş var 2dk beni idare et diyom.İşimide halledıyorum.
  • ya bişey dimi saçmalık yain kusura bakma ama hayat o kadar güzel ki demişsin:) ee zaten biz bunun farkındayız ben bu oyunu 24 saat oynamıyorum kimse oynamıo he kimileri var sabah girip akşam bile çıkmıo onlar için yapacak bişi yok çünkü o kişiler lvl 60 üstüyüm diye bakkala gidiş tarzları bile değişmiş kişiler ama...ben ve benim gibiler için bir eylencedir bu gerilim yapacak bişi yok hayatın gerçekleri var:) oyunda gıramın yüzde 1 i kadar erkeklik kalmış onuda mahvediolar ne tip insanların olduğunu en ufacık bişide küfre baş vuran kişileri görüyoruz..Oyun için başkasının anasına avradına hatta hatta Allahına küfredenler var:)işte bunlar oyunu bırakması gerekenler yok ben bazen oynamak için diilde sadece clanımdaki friend imdeki arkadaşlarımla konuşmak için giriom oyuna... oturuom town a chat yapıom:) yani bu bırakma fikri kişiden kişiye değişiri kardeş sen bırakmışın memlunsun iyi işte herkeş nasıl memlun oluosa öle yapsın BİRAZ UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN :)

• quote:

Orjinalden alıntı: [28]

kısacası
    ASOSYALLEŞİYORSUNUZ!!!

+1 en dogru cumle o ben oynıom okul bırıncısııyım dıen arkdasta ya sallıyo yada oyunu oynadıgını sanan 10-12 yaslarda bsıı bız gunde 10 saat oynayanlardan bahsedıoz(sekıl-1-A=ben)
  • ya ben 14 yaşındayım
    SIRF BU OYUNU ÇOK OYNADIĞIM İÇİN KARNEMDE İLK DEFA 1GELDİ

BİRDAHA BU OYUNU OYNAMICAĞImA YEMİN ETİİM
    ÜSTELİK OKS SINAVIMDA VAr
  • hep böle dersiniz ama siz bırakmazsınız
  • Bizim sana burda yemin borcumuzmu var ben bıraktım ve mutluyum bir daha oynamamak için de yemin ettim.

quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

hep böle dersiniz ama siz bırakmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wEmiNw -- 30 Ocak 2006 18:23:59 >
  • ben 3 aydır knightyi oynuyorum halada sınıf 1.siyim halada karnem baştan aşşağı 5 dolu ben buna katılmıyorum
  • ama cok zaman kaybi cidden surda tatilin baslamasiylla bende oyuna basladim tatilin nasil gecitigni anlamadim normaldede anlamiodum ama neyse
  • olm o zaman kızıda knight a başlat ne güsel
  • BU YAZI FORUMDAKİ DİĞER BİR TOPİCTEN ALINTIDIR...
    ----------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar,
    bu oyuna yıllarımı vermiş biri olarak ve bu oyunda en üst seviyelere çıkmış biri olarak size şunu söylüyorum yaşça da çoğunuzdan galiba büyüğüm(33). Eğer kendinize biraz saygınız varsa bu oyunu oynamayın... Neden mi, işte yılların birikimi sonucu oluşan nedenler:
    1. Bu oyun en başta sizden çok şey alır götürür. Bu oyuna kendinizi kaptırırsanız sosyal hayatla oyun arasında denge yavaş yavaş oyun lehine değişşir ve bir gün bir de bakarsınız ki oyunu düşünmeden 1 an bile geçiremiyorsunuz( buna uyku anları bile dahil) Yavaş yavaş oyun için arkadaşlarınızı ekmeye,sallamaya başlarsınız(tabi bi süre sonra onlar da sizi) ve sosyal hayatınız yavaş yavaş körelir. Kız arkadaşınızla aranız açılır, günlük işlerinizi yerine getiremez olursunuz. Bu götürdükleri sonucunda size kazandırdıkları çok çok azdır.
    2. Bu oyun sizin vücut ve göz sağlığınızı bozar. Farkında olmadan bilgisayar başında lvl kasacağım veya cz de np kasacağım derken bel ağrılarınız artar,göbeğiniz çıkar, gözünüz sulanır.
    3. Bu oyun eğer evden oynuyorsanız bilgisayarınızın işlemcisini sürekli %90 de çalıştırarak, ( pazar açtım gece acık kalsın , dışarı çıkacam pazar kurayım ,lvl arklar kassin ben tv izleyim vs ) bilgisayarınızın ömrünün kısalmasına neden olur. bi arkadaş pazar açıp gazete almaya gitti, geldiğinde voltaj düşmüştü bilgisayarının bi çok parçası yandı.
    4. Arkadaşlar illa da online oyun oynayacağım ben kardeşim diyorsanız saygım var, oynayın , ama bu oyunu oynamayın çünkü bu oyuna verdiğiniz emeklere değmez. Çünkü bu oyun sizin emeklerinizi savunamıyor. Trade atmak, pm atmak sonucunda hack yiyebiliyorsunuz. Peki soruyorum trade ve pm olmadan bu oyunu nasıl oynayacaksınız? Ben asla trade atmadığım halde Assasin çarım hacklendi ve 10 tane lvl 60 assasini full giydirecek itemim çalındı. Sadece itemlerden birini söylüyorum: Rol+1 dual... Siz aylar boyu alınteri göz nuru dökersiniz, bi şeyler oluşturursunuz. Hırsızın biri gelir bi anda sahip olur hepsine... ve bu oyunda gm yim diye kasılanlar, bu konuda bi şey yapmak için o kadar acizdirler ki.... Onların en iyi bildiği şey onu bunu banlayıp egolarını tatmin etmektir.
    5. Bu oyunda belli bir noktaya gelmek emekle ve yetenekle eş değer değildir... hırsızlığı iyi yaparsan ve birilerine ( gm) iyi yalakalık yaparsan... oyunda en iyi itemlere sahip olursun ve oyunun kralı olursun. Örneğin benim okçu charımın lvl 61 attack 1700 idi: ve bir cz de magelere attığım en güçlü ok canının yüzde 5 ini bile götürmüyordu. Arkadaşlar, çalışkanın ve yeteneklinin değil de hırsızın ve yalakanın itemlerle caka sattığı oyunu ben artık oynamam, ama sizin tercihiniz size kalmış
    6. Bu oyunda parası olan ve olmayan ayrımı yapılmaktadır. Paranız varsa bastırırsınız 9 dolara kosp u açarsınız abyste bi günde 200 abys alır 10m exp alır 1 haftada lvl 60 olursunuz. ve dünyanın parası, paranız yoksa 1 yıl cırmalayıp orada burada ezik ezik party pls die çırpınırsınız.
    7. bu oyunda sahip olduğunuz itemler dupe olsun veya olmasın bakılmaksızın sistem tarafından da silinebilir ve hiçbir geçerli açıklama veya özür gösterilmez. (abysten çıkardığım ve kendi bastığım chitin +6, golemden düşürdüğüm ve kendi bastığım iron bow+6 gibi mesela) yani sahip olduğunuz hiçbir şey sabit değil, bir sabun köpüğü gibi,
    8. bu oyunda sivrilirseniz, göze batarsanız, charıızın np si ve lvl i yavaş yavaş artmaya başlarsa, nasıl olduğunu bile anlamadan charınız çalınır... Şifrenizi kimse bilmeden doğum tarihiniz kimseye söylemeden charınızın elinizden nasıl uçtuğunu anlamak istiyorsanız... biraz iyimserlikten çıkıp hayal gücünüzü çalıştırın, buna kimin gücü yeter ve hangi duygusal nedenler bu charın calınmasına neden olur?

Arkadaşlar bu oyunu sevmeme rağmen 2 tane lvl 61 charımı intihar etmek yoluyla bloke ettirdim. artık bu oyunu oynamayacığım, çevreme,sosyal hayatıma , işime, kız arkadaşıma daha çok vakit ayıracağım, bir hiç için saatlerimi bilgisayar başında heba etmeyeceğim... Bu oyunda çok şey yaptım çok çırpındım ama bir gün baktımki herşey bir hiç içinmiş hem de kocmaan bir hiç için.. işte o zaman charlarımı intihar ettirdim...Aslında bildiğim daha bir sürü pislik var ama burada açıklayıp midenizin bulanmasını istemiyorum... Zannedersem bu kadarı oynanmaması için yeterli...Hepinize saygılar sunuyorum.

--------------------------------------------------------------------------------------

YANİ İŞİN ÖZÜ ZERO "00000" GİBİ OLSANIZ NE OLUR, F9DEVIL VEYA KRAL V.S V.S OLSANIZ NE OLUR, OYUNUN SONU YOK !!
    2 AYDIR APOSTLE APOSTLE APOSTLE LVL58 OLDUM, BU KADAR SALAKÇA BİR ŞEY OLAMAZ COK PİŞMANIM... VE YUKARIDAKİ YAZIYI OKUDUM. BU YAZIYI FORUMA KOYAN KİŞİDEN ALLAH RAZI OLSUN.... O YAZIDAKİ KİŞİ KADAR COK OYNAMADIM DAHA OYUNDA YENIYIM..
    VE 2 GÜNDÜR OYNAMIYORUM... ZARARIN NERESİNDEN DÖNSENİZ KARDIR... İSTİSNALAR OLABİLİR ARANIZDA ! YANİ OYUN İLE NORMAL YAŞANTISINI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYANLAR OLABİLİR, ONLARA SÖZÜM YOK İYİ EĞLENCELER DERİM SAYGI DUYARIM. FAKAT BEN ONLARDAN DEĞİLİM COK KAPTIRDIM KENDİMİ OYUNA... GÜNDE 10-12 SAAT ARASI OYNUYORDUM.. 2 AYIM ZEHIR OLDU HAYATIMDAN GİTTİ... SORUMLULUKLARIMI YERİNE GETİREMEZ OLDUM ! BENIM DURUMUMDAKI TÜM ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM!! BU KADAR KAPTIRDIYSANIZ KENDİNİZİ ZATEN İYİ ARKADAŞLARINIZ VE İYİ BİR CLANINIZ VARDIR... SEVDİĞİNİZ ARKADAŞLARINIZA VERIN İTEMLERİNİZİ. OYUNA DAIR NE VARSA BILGISAYARINIZDAN SILIN.. VE NORMAL HAYATA DÖNÜN.. İNSANLARI COK SEVİYORUM BU YÜZDEN BENIM DURUMUMDA OLANLAR BIRAKIN GITSIN OYUNU....!!! TV DEKİ EN SALAK PROGRAMI İZLEYİN O BİLE BU KADAR ZARAR VEREMEZ İNSANA...YUKARIDAKİ YAZIYI KNIGTI BIRAKMAK İSTEYENLER TÜM FORUMLARA DAĞITSIN BEN ELIMDEN GELENI YAPIYORUM DAĞITIM İÇİN... YAZACAĞIM COK SEY DAHA VAR AMA DAHA COK BASINIZI AĞRITMAK İSTEMİYORUM...

HERKESE SAYGILAR...

• Arkadaşım seninde yazın çok güzel tebrik ederim yazın için zati bende şubatın 22 sinde askerim bari geri kalan vaktimi iyi değerlendiriyim sonra pişman olmayım

quote:

Orjinalden alıntı: epsis
    YANİ İŞİN ÖZÜ ZERO "00000" GİBİ OLSANIZ NE OLUR, F9DEVIL VEYA KRAL V.S V.S OLSANIZ NE OLUR, OYUNUN SONU YOK !!
    2 AYDIR APOSTLE APOSTLE APOSTLE LVL58 OLDUM, BU KADAR SALAKÇA BİR ŞEY OLAMAZ COK PİŞMANIM... VE YUKARIDAKİ YAZIYI OKUDUM. BU YAZIYI FORUMA KOYAN KİŞİDEN ALLAH RAZI OLSUN.... O YAZIDAKİ KİŞİ KADAR COK OYNAMADIM DAHA OYUNDA YENIYIM..
    VE 2 GÜNDÜR OYNAMIYORUM... ZARARIN NERESİNDEN DÖNSENİZ KARDIR... İSTİSNALAR OLABİLİR ARANIZDA ! YANİ OYUN İLE NORMAL YAŞANTISINI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYANLAR OLABİLİR, ONLARA SÖZÜM YOK İYİ EĞLENCELER DERİM SAYGI DUYARIM. FAKAT BEN ONLARDAN DEĞİLİM COK KAPTIRDIM KENDİMİ OYUNA... GÜNDE 10-12 SAAT ARASI OYNUYORDUM.. 2 AYIM ZEHIR OLDU HAYATIMDAN GİTTİ... SORUMLULUKLARIMI YERİNE GETİREMEZ OLDUM ! BENIM DURUMUMDAKI TÜM ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM!! BU KADAR KAPTIRDIYSANIZ KENDİNİZİ ZATEN İYİ ARKADAŞLARINIZ VE İYİ BİR CLANINIZ VARDIR... SEVDİĞİNİZ ARKADAŞLARINIZA VERIN İTEMLERİNİZİ. OYUNA DAIR NE VARSA BILGISAYARINIZDAN SILIN.. VE NORMAL HAYATA DÖNÜN.. İNSANLARI COK SEVİYORUM BU YÜZDEN BENIM DURUMUMDA OLANLAR BIRAKIN GITSIN OYUNU....!!! TV DEKİ EN SALAK PROGRAMI İZLEYİN O BİLE BU KADAR ZARAR VEREMEZ İNSANA...YUKARIDAKİ YAZIYI KNIGTI BIRAKMAK İSTEYENLER TÜM FORUMLARA DAĞITSIN BEN ELIMDEN GELENI YAPIYORUM DAĞITIM İÇİN... YAZACAĞIM COK SEY DAHA VAR AMA DAHA COK BASINIZI AĞRITMAK İSTEMİYORUM...

HERKESE SAYGILAR...

• quote:

Orjinalden alıntı: spawn1991

ben charımı 100m real paraya sattım lvl 58 alışmışım 0dan char açmak zor olduu için baştan başlamadım ama gerçektemde bu oyun salaklık yaratıyo hiç ööle yaratmıyo demeyin oyuna başladıımdan ber, yaklaşık 2 ay oluyo sokaa çıkmadım günde 14 saat KO oynuyodum bırakılmıyo kız ark. ım çağıırıyo gelemicem işim var diom gene o oyunu oynuyon deme neyse boşfer soora görüşürüz dio şimdi onnda kalbini yaaptık valaa sıpı fıkı geçiniyos bu arada insanın manitası olması gibi bi şey yok hele manitada hafiften istiyosa alaa süper bi şey muhahahahaneyse bu oyunu bırakın!!! bırakmayanlara

• quote:

Orjinalden alıntı: epsis

BU YAZI FORUMDAKİ DİĞER BİR TOPİCTEN ALINTIDIR...
    ----------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar,
    bu oyuna yıllarımı vermiş biri olarak ve bu oyunda en üst seviyelere çıkmış biri olarak size şunu söylüyorum yaşça da çoğunuzdan galiba büyüğüm(33). Eğer kendinize biraz saygınız varsa bu oyunu oynamayın... Neden mi, işte yılların birikimi sonucu oluşan nedenler:
    1. Bu oyun en başta sizden çok şey alır götürür. Bu oyuna kendinizi kaptırırsanız sosyal hayatla oyun arasında denge yavaş yavaş oyun lehine değişşir ve bir gün bir de bakarsınız ki oyunu düşünmeden 1 an bile geçiremiyorsunuz( buna uyku anları bile dahil) Yavaş yavaş oyun için arkadaşlarınızı ekmeye,sallamaya başlarsınız(tabi bi süre sonra onlar da sizi) ve sosyal hayatınız yavaş yavaş körelir. Kız arkadaşınızla aranız açılır, günlük işlerinizi yerine getiremez olursunuz. Bu götürdükleri sonucunda size kazandırdıkları çok çok azdır.
    2. Bu oyun sizin vücut ve göz sağlığınızı bozar. Farkında olmadan bilgisayar başında lvl kasacağım veya cz de np kasacağım derken bel ağrılarınız artar,göbeğiniz çıkar, gözünüz sulanır.
    3. Bu oyun eğer evden oynuyorsanız bilgisayarınızın işlemcisini sürekli %90 de çalıştırarak, ( pazar açtım gece acık kalsın , dışarı çıkacam pazar kurayım ,lvl arklar kassin ben tv izleyim vs ) bilgisayarınızın ömrünün kısalmasına neden olur. bi arkadaş pazar açıp gazete almaya gitti, geldiğinde voltaj düşmüştü bilgisayarının bi çok parçası yandı.
    4. Arkadaşlar illa da online oyun oynayacağım ben kardeşim diyorsanız saygım var, oynayın , ama bu oyunu oynamayın çünkü bu oyuna verdiğiniz emeklere değmez. Çünkü bu oyun sizin emeklerinizi savunamıyor. Trade atmak, pm atmak sonucunda hack yiyebiliyorsunuz. Peki soruyorum trade ve pm olmadan bu oyunu nasıl oynayacaksınız? Ben asla trade atmadığım halde Assasin çarım hacklendi ve 10 tane lvl 60 assasini full giydirecek itemim çalındı. Sadece itemlerden birini söylüyorum: Rol+1 dual... Siz aylar boyu alınteri göz nuru dökersiniz, bi şeyler oluşturursunuz. Hırsızın biri gelir bi anda sahip olur hepsine... ve bu oyunda gm yim diye kasılanlar, bu konuda bi şey yapmak için o kadar acizdirler ki.... Onların en iyi bildiği şey onu bunu banlayıp egolarını tatmin etmektir.
    5. Bu oyunda belli bir noktaya gelmek emekle ve yetenekle eş değer değildir... hırsızlığı iyi yaparsan ve birilerine ( gm) iyi yalakalık yaparsan... oyunda en iyi itemlere sahip olursun ve oyunun kralı olursun. Örneğin benim okçu charımın lvl 61 attack 1700 idi: ve bir cz de magelere attığım en güçlü ok canının yüzde 5 ini bile götürmüyordu. Arkadaşlar, çalışkanın ve yeteneklinin değil de hırsızın ve yalakanın itemlerle caka sattığı oyunu ben artık oynamam, ama sizin tercihiniz size kalmış
    6. Bu oyunda parası olan ve olmayan ayrımı yapılmaktadır. Paranız varsa bastırırsınız 9 dolara kosp u açarsınız abyste bi günde 200 abys alır 10m exp alır 1 haftada lvl 60 olursunuz. ve dünyanın parası, paranız yoksa 1 yıl cırmalayıp orada burada ezik ezik party pls die çırpınırsınız.
    7. bu oyunda sahip olduğunuz itemler dupe olsun veya olmasın bakılmaksızın sistem tarafından da silinebilir ve hiçbir geçerli açıklama veya özür gösterilmez. (abysten çıkardığım ve kendi bastığım chitin +6, golemden düşürdüğüm ve kendi bastığım iron bow+6 gibi mesela) yani sahip olduğunuz hiçbir şey sabit değil, bir sabun köpüğü gibi,
    8. bu oyunda sivrilirseniz, göze batarsanız, charıızın np si ve lvl i yavaş yavaş artmaya başlarsa, nasıl olduğunu bile anlamadan charınız çalınır... Şifrenizi kimse bilmeden doğum tarihiniz kimseye söylemeden charınızın elinizden nasıl uçtuğunu anlamak istiyorsanız... biraz iyimserlikten çıkıp hayal gücünüzü çalıştırın, buna kimin gücü yeter ve hangi duygusal nedenler bu charın calınmasına neden olur?

Arkadaşlar bu oyunu sevmeme rağmen 2 tane lvl 61 charımı intihar etmek yoluyla bloke ettirdim. artık bu oyunu oynamayacığım, çevreme,sosyal hayatıma , işime, kız arkadaşıma daha çok vakit ayıracağım, bir hiç için saatlerimi bilgisayar başında heba etmeyeceğim... Bu oyunda çok şey yaptım çok çırpındım ama bir gün baktımki herşey bir hiç içinmiş hem de kocmaan bir hiç için.. işte o zaman charlarımı intihar ettirdim...Aslında bildiğim daha bir sürü pislik var ama burada açıklayıp midenizin bulanmasını istemiyorum... Zannedersem bu kadarı oynanmaması için yeterli...Hepinize saygılar sunuyorum.

--------------------------------------------------------------------------------------

HERKESE SAYGILAR...

Sana Kesinlikle katılıyorum ve en kısa zamanda bvu oyunu bırakacağım önceye nazaran oynamayı biraz azalttım ama inşallah en kısa zamanda da bırakırım bu oyunu oynadığımdan beri sigara paketleri havadan çiğerler ise harabeden oda ise sarılıktan kurtulmuyor

• ya walla bırakmak deıl ama hıc baslamamayı tercıh ederdım onceden bılıomusunuz hep kuzenıme gıderdım o sıtede oturuyo gece 12 ye 1 e kadar dısarda otururduk ordakı ark larla muhabbet ederdık mac yapardık ama kara bı gun knıghte basladım bırakamadım gecen yaz tatılınde adsl baglattım sırf bu oyun ıcın sonra kuzenıme ogrettım oda basladı we onuun arkadaslarıda sımdı hepsınde adsl war hıc dısarı cıkmıolar okul olmasa full ewdeler ama bana gore ben oyun kapanmadan bırakamam gıbı kendımden ıgrenıyorum sabah kalk knıght gece yat knıght walla kılo werdım usenıp yemek yıyemıyom bırakanlara tebrıklerrrrr

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.