Şimdi Ara

Lütfen knightı bırakın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AHA WALLA BIRAKTIM SILDIM BILGISAYARDAN OYNAMICAMMM ARTIKKKKKKK
  • ARK. ÇOK HAKLISINIZ ASOSYALLEŞTİM SABAH 8:30 DAN ABARTISIZ GECENİN 4 ÜNE KADAR ONLİNE OLDUUM OLUYOR GÖZ RAHATSIZLIĞIM OLUŞTU BIRAKMAM İSTİYORUM OLMUYOR :(
  • bende okul zamanı bıraktım yazın başlıcam 70 e kadar yapmayı düşünüyorum char ı sora okul zamanı yine bırakcam yazın yine oynıcam ama çok haklısın
  • Bende bu oyunu bırakmaya çalışıyorum ama bırakamıyorum
  • wala bırakın knıght ı gelin mu ya
  • ya arkadaşlar ben 7. sınıfa giden bir elemanım önceden karnem hep 5.00 dı ve 7. sınıfın başında
    knight a başladım artık bırakamıyorum ve karneme zar zor takdir getirebildim sadece knight düşünmüyoruz arkadaşlar ben tamamen her şeyden soğudum knight a başladım başlayalı derslere bakmıyorum bile ben bu sezon hiç ders çalışmayarak takdir getirdim ama bu böyle gitmez ben eskiden ders çalışırdım arkadaşlar bunu nasıl yaptığımı hatırlamıyom ders çalışmaya çalışıyom ama çalışamıyom tam adapte olacakken anında başka şeyler düşünmeye başlıyom sadece knight düşünmüyorum bütün şeylere ilgimi kaybettim tam ders çalışacakken gidiyorum ve eski lemanyaklardan birini alıp okumaya başlıyom geçen yıl ders çalışacağım zaman ders çalışırdım oyun oynayacağım zaman oyun oynardım (o zamanlar nfs falan oynuyodum) geçen seneyle olan tek fark knighttttt. knight güzel bir oyun ama gerçekten bağımlılık yapıyor ama bırakmak istemiyorum nasıl iş bu yaw

• aga üniversiteyi tam baltalıyo valla dersler kesak zati uzattık hala iyi değil
    O değil bizim bi ark var evden oynuyo(Bende) hacettepe mat da 3 senedir 1 de ailesiyle paso kapışıyo bu sene knight yüzünden
    bozuştu
    Ama ben xgienondayken bıraktıydım pelerinli clana giriyim diye +6 mirage verdim sonra attılar şerefsizler
    çok sinirlendim bıraktım valla
    Ama kardeşten bi mirage tufalayınca geri döndüm 47 lik adamı bıraktım olimpiaya geçtim
    şimdi 53 üm master olup pelerin takıp czde takılınca bitirecem bu sene bitirecem yani
    zaten mezun olcaz BEnimde rüyama çok girdi ama ben paso upgrayde yapıyom +8 +9 10 full teknik
    nası en iyi olurum shardler raptorlar durandallar hep up yapıyom
  • Hele şükür beyler babamada bıraktırmayı başardım tam bir hafta oldu bu aralar evde can sıkıntısından superonlineda okey oynuyo babamda dedi bu oyun adamı salaklaştırıyo diye
  • WALLA 2 KERA BAN YEDİM BİRİ 52 BİRİ 58 LVL GİTTİ ŞİMDİ GENE AÇTIM GALİBA DEDİĞİN DOĞRU GECE 5LERDE 6 LARDA YAT ÖĞLEN 2 GİBİ KALK BİRŞEY YEMEDEN PC BAŞINA BIRKACAM YADA EN AZINDAN İİ CE AZALTACA ESKİDEN SİNEMAYA GİDERDİM DÜŞÜNÜYORUMDA HERHALDE 2 AY OLDU GİTMEYELİ BE SİNEMEYA GEÇMİŞ OLSUN BANA NE DİEM SAĞLIK OLSUN AMA BIRAKACAM İŞALLAH EN BÜYÜK ADIMI YAPMAM LAZIM ÇÜNKİ ÖNÜMDE ÖNEMLİ SINWALAR BENİ BEKLİYOR ÜNİWERSİTEDEYİM WE OKUL UZADI ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN
    BAZI ARKADAŞLARIM BU OYUN YÜZÜNDEN İNTERNETE GİDİYOR ORDA PARA HARCIYOR ESKİDEN TOPLU GEZERDİK DOLAŞIRDIK AKTİWİTE YAPARDIK ŞİMDİ YA EWDEN GİRİYORUM YADA TOPLANIP İNTERNET KAFEDE OYNUYORUZ BU OYUNU BIRAKIP KURTULUN İŞALLAH BENDE KURTULACAM ŞİMDİ KAPIYORUM OYUNU BY KNİGHT ONLİNE İŞALLAH KURTULA BİLECEM
  • ÇOCUKLAR ARKADAŞALR BEYLER BAYANLAR, BİR OYUNDAN NE KADAR ÇOK BEKLİYORSUNUZ ... ALTI ÜSTÜ BİR OYUN BU. BİR ARA DA İNSANALR CHAT YAPMAYA DADANMIŞTI . İNSANLAR ALIŞKANLIKLARININ ÜRÜNÜDÜR. SEVMEDİĞİNİZ BİR İNSANLA BİR HAFTA GEÇİRİN ONA BİLE ALIŞIRSINIZ VE ARARSINIZ. OYUN OYNAMAK ASLINDA ZEKAYI VE KİŞİĞİ GELİŞTİRİR. FAKAT HERŞEYİN Bİ ÖLÇÜSÜ VAR . SU İNSANLARA YAŞAM VERİYOR FAKAT ONU BİLE 10 LİTRE İÇSENİZ ÖLÜRSÜNÜZ. HAYATINIZ BOYUNCA KARŞINIZA BU OYUN GİBİ ÇOK CAZİP ŞEYLER ÇIKABİLİR, ÇIKACAKTIR . ÖNEMLİ OLAN NERDE DURACAĞINI BİLMEK. BAKLAVA PASTA YEMEK VS. VS GÜZEL DİYE SONSUZ YESEK NOLUR? HASTA OLURUZ... KENDİNİZİ DENETLEMEYİ ÖĞRENİN OTOMOBİLİN BİLE FRENİ VAR KENDİNİZİ FRENLEMEYİ ÖĞRENİN. HERŞEYİ TADINDA TUZUNDA YAPIN OYNAYIN. YAŞAMINIZDA, SEVDİKLERİNİZE DE İŞE DE ÖĞRENİME DE OYUNA DA BELİRLİ ZAMANLAR AYIRIN... NE AZ NE DE ÇOK ...
  • oyun gerçekten insanı asosyalleştirip zeka seviyesindede düşmeye sebep oluyo.mesela bende unutkanlık olayları çoğaldı.4 dersten kaldım ama bırakamıyorum.oyunda lvliniz yüksek bide arkadaş ortamınız varsa bırakmak daha da güçleşiyo.diyosunuz bu kadar emek verdik hepsi boşmuydu.kendinizi bi an enayi gibi hissediyosunuz sonra bırakamıyosunuz.ben bi kaç daha item eksiğim var onlarıda tamamlayıp real paraya satmayı düşünüyorum charımı.sonrada böle bi oyun v.s. bişeye bulaşmak istemiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
  • Aslında ölçülü oynansa bu oyun (mesela günlük en fazla 4-5 saat kadar, sabahlara kadar değil en azındandan) ve yakınlarımın veya arkadaşlarımın istemesiyle oyunun kapatılmasıyla bu bahsettiğiniz durumlardan hiç biri olmaz.
    Knight, Abartılı şekilde oynanırsa, asosyalleştirir. Bu sadece knight için geçerli değil, her oyun/ilgi alanı için geçerli.
    Knight, Abartılı şekilde oynanırsa, gözlerimiz bozulabilir, sağlımız elden gidebilir.
    Knight, Abartılı şekilde oyanırsa, derslerde başarısız olma ihtimalimiz yükselir.
    Knight, Abartılı şekilde oynanırsa, unutkanlık artabilir. Stres çoğalabilir.

Oysa tüm bunların çözümü, Ölçü ve biraz esneklik.
    Ben üniversite okuyorum. Otomotiv bölümündeyim. Kaldığım bir kaç dersim var evet. Olacak da. Ama benim durumum neredeyse sınıf arkadaşlarımla hemen hemen aynı ve knight'ın bi etkisinin olmadığını düşünüyorum.
    Tatillerde memleketteyim. Memleketinde hep knight oynarım. Hemde sabahtan akşama kadar. Haa, babam, anam, arkadaşım veya herhangi bir yakınım beni çağırır, benden birşey ister, benden yardım istediği zaman ben bilgisayarımı kapattığım gibi yanında oluyorum. Babamla beraber ara sıra evin bahçesiyle uğaşırız. Beraber sinemaya gideriz.

Yani knight için başka şeyleri ihmal edersek, elbette zararlı olur. Herşey için bir ölçü vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza893 -- 3 Şubat 2006 7:52:53 >

• KANKALR BENCEDE BIRAKMAMIZ LAZIM BİZİM SINIFTA Bİ ARK VAR ÇOCUK SINIFTA KALACAK BEN O KADAR BAGIMLI DEİLİM AMA ÇOCUK 19.5 GÜN DEVAMSIZLIGI VAR SINIFTA KALACAK HALA KO OYUNOYRR NE DİYİM
  • yaw bu mesaj abartanlar için gelmiş bişidir knight tan baska bişi düşünmeyenler için hersei dozunda yapmalıyız demeye getirior anladıgım kadarı ile o zaman ;

+1907
  • beyler ben de o oyunu bıraktım cunku harbıden beyne çooooooook büyük bir zararı var 2 aydır oynamıyorum vede çook daha iyi oldu şimdi derslerim.hem sırf onun yuzunden 1hafta okulu astım ve sımdı utançtan oluyorum lutfen bu soylerı ii ce düşünün
  • çoooooook dogru soluyor mutlaka onu dınleyın!....
    quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

Ve Büyük Çabalarımdan sonra Knightı Bıraktım.
    Çünkü Psikolojimin bozulduğunu Hissettim Çünkü Bu oyun öyle bir pislikki Adamı normal hayattan koparıyor ve İnsan beyninin gerilemesine sebep oluyor,insanın unutkanlığın artmasına sebep oluyor sizde kendinize bi iyilik yapın lütfen bu salaklık derecesine varan bu oyunu bırakın ben bıraktım ve yemin ettim bir daha oynamamak üzere Sizde bırakmayı deneyin kesinlikle memnun olacaksınız..(Lütfen Bu yazdıklarımı İyi Düşünün Bütün Eleştirilere açığım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_baba

KANKALAR BENCEDE BIRAKMAMIZ LAZIM BİZİM SINIFTA Bİ ARKADAŞ VAR ÇOCUK SINIFTA KALACAK BEN O KADAR BAĞIMLI DEİĞİLİM AMA ÇOCUK 19.5 GÜN DEVAMSIZLIĞI VAR SINIFTA KALACAK HALA KNİGHT ONLİNE OYUNOYOR NE DİYİM BEN.
  • bence sadece knight online deil bilgisayar ve de bunun gbi oyunları bırakmalısınız asıl salaklaştıran bu oyunlar bence sadece ders ders ders.
  • hayatta kalmak için hayata sıkı sıkı tutunmalısın eğer gençsen ve de ailen sana gereken okul masraflarını verebiliyorsa hiç bırakma ve hep tırman hayata eğer oyunlarla hayatını geçirirsen ve de ailenin parası bol ise büyüdüğünde ve allah korusun ailen ölürse sana kimse para vermez veya hutta beslemez ama çalışıp para kazanırsan sen serbest yaşarsın vede kimseye muhtaç kalmazsın saten o sırada zirveye tırmanıp çıkmışsındır senin amacında bu zirveye çıkıp sıkı sıkı tutunmak.

siz bence hayata tutunamazsınız çünkü size bu oyunlar ağırlık yapıyor ve de sizi aşağıya çekiyor bence bunları bırakın ve ders ders ders çalışın.

• BEN FAZLA BAĞIMLI DİİLİM OYUNA AMA BEN Bİ ARKA BU OYUNU OĞRETTİM O DA BASKA Bİ ARKA ŞİMDİ COCUKLAR KNİGHT MANYAĞI OLDU PİŞMAN OLDUM ÇOK OZUR DİLERİM OYUN GUSEL AMA FAZLA BAĞIMLI OLMAMAK LZM HAKLISINZZZZZZZ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.