Şimdi Ara

Lütfen knightı bırakın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bu topice KO hakkında bişeyler öğrenmek,register olmayı öğrenip ben de KO ya başlamakiçin geldim ama allahtan ilk önce bu topici okudumArkadaşlar saolun ben başlamadan beni kurtardınız....
  • knight ın nasıl bağımlılık yaptığını biliyorum. zararlarınında farkındayım ama siagar içen bi adam nasıl zararını bildiği halde bırakamazsa knight da öyle. bırakamam. belki wow a başlarsam bırakırım
  • online oyunlarının hepsi aynı MSN takıl daha ii bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: birdy

ÇOCUKLAR ARKADAŞALR BEYLER BAYANLAR, BİR OYUNDAN NE KADAR ÇOK BEKLİYORSUNUZ ... ALTI ÜSTÜ BİR OYUN BU. BİR ARA DA İNSANALR CHAT YAPMAYA DADANMIŞTI . İNSANLAR ALIŞKANLIKLARININ ÜRÜNÜDÜR. SEVMEDİĞİNİZ BİR İNSANLA BİR HAFTA GEÇİRİN ONA BİLE ALIŞIRSINIZ VE ARARSINIZ. OYUN OYNAMAK ASLINDA ZEKAYI VE KİŞİĞİ GELİŞTİRİR. FAKAT HERŞEYİN Bİ ÖLÇÜSÜ VAR . SU İNSANLARA YAŞAM VERİYOR FAKAT ONU BİLE 10 LİTRE İÇSENİZ ÖLÜRSÜNÜZ. HAYATINIZ BOYUNCA KARŞINIZA BU OYUN GİBİ ÇOK CAZİP ŞEYLER ÇIKABİLİR, ÇIKACAKTIR . ÖNEMLİ OLAN NERDE DURACAĞINI BİLMEK. BAKLAVA PASTA YEMEK VS. VS GÜZEL DİYE SONSUZ YESEK NOLUR? HASTA OLURUZ... KENDİNİZİ DENETLEMEYİ ÖĞRENİN OTOMOBİLİN BİLE FRENİ VAR KENDİNİZİ FRENLEMEYİ ÖĞRENİN. HERŞEYİ TADINDA TUZUNDA YAPIN OYNAYIN. YAŞAMINIZDA, SEVDİKLERİNİZE DE İŞE DE ÖĞRENİME DE OYUNA DA BELİRLİ ZAMANLAR AYIRIN... NE AZ NE DE ÇOK ...

BAŞKA SÖZE GEREK YOK ARKADAS SON NOKTAYI KOYMUŞ GERİSİ HİKAYE

• quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

Ve Büyük Çabalarımdan sonra Knightı Bıraktım.
    Çünkü Psikolojimin bozulduğunu Hissettim Çünkü Bu oyun öyle bir pislikki Adamı normal hayattan koparıyor ve İnsan beyninin gerilemesine sebep oluyor,insanın unutkanlığın artmasına sebep oluyor sizde kendinize bi iyilik yapın lütfen bu salaklık derecesine varan bu oyunu bırakın ben bıraktım ve yemin ettim bir daha oynamamak üzere Sizde bırakmayı deneyin kesinlikle memnun olacaksınız..(Lütfen Bu yazdıklarımı İyi Düşünün Bütün Eleştirilere açığım)

çok doru sölüo oyun adamın sosyal hayatını bitirio ewden çıkmak gelmio içimden walla bütün gün oynamak istio insan bağımlılık yapıo ama bırakamıorum keşke başlamasaydım bırakalbilen bıraksın bn çok azlattım günde 1 saat fln oynuorum yetio

• quote:

Orjinalden alıntı: wEmiNw

Ve Büyük Çabalarımdan sonra Knightı Bıraktım.
    Çünkü Psikolojimin bozulduğunu Hissettim Çünkü Bu oyun öyle bir pislikki Adamı normal hayattan koparıyor ve İnsan beyninin gerilemesine sebep oluyor,insanın unutkanlığın artmasına sebep oluyor sizde kendinize bi iyilik yapın lütfen bu salaklık derecesine varan bu oyunu bırakın ben bıraktım ve yemin ettim bir daha oynamamak üzere Sizde bırakmayı deneyin kesinlikle memnun olacaksınız..(Lütfen Bu yazdıklarımı İyi Düşünün Bütün Eleştirilere açığım)

hayattan koardıgına ınanıorm ama dıerlerıne katılmıorm kusura baqma :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.