Şimdi Ara

Lütfen MP3 lermi Kutarin....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum daha önce dinledigim MP3 leri simdi hicbir medya playerin calmamasi. Bu sorun birkac MP3 ümde var. Hepsi öyle degil. WindowsXP Pro. kullaniyorum. Daha önceki bilgisayarimda XP proydu ve onlardan Cd ye aktarmistim. Simdi de bu bilgisayara aktardim. Gördüm ki bazilari calismiyor. Mp3 lerin datei tipi .Mp3-Audioformat.

Bu mp3 leri nasil tekrar dinleyebilirim. Ayrica verilen hata asagidaki linkteki gibidir.

HATAYI GÖR

Simdiden herkeze tesekkürler

• Arkadaşım hatanın Türkçe veya İngilizcesi yok mu? Bu şekilde yardım alabileceğini zannetmiyorum.
  • BENCE MEDİA PLAYER 10 YÜKLE ARDINDA BİDE CODEC YÜKLE DÜZELİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDX

BENCE MEDİA PLAYER 10 YÜKLE ARDINDA BİDE CODEC YÜKLE DÜZELİR

• ...arkadaşım bence kullanamadığın mp3'lerin formatları değişik.. media player'ın en son versiyonunu yükle..
    eğer yine bu sorunun hallolmazsa mp3lerin bozulmuş olabilir...
  • Hatayi gör linkine tiklamadiniz galiba... Zaten hatayi Media player 10 veriyor. Ayrica Winamp 5.8 de denedim yine calmadi. Ayrica Nero media player ve digerlerinde denedim calmadi.. Windowsum Almanca Türkcesi de "Bu bilgisayarda yeterince belleginiz yok , bazi programlari kapatin sonra yeniden deneyin" yaziyor. Ram dan bahsediyorsa 1024 ram var ve yeteriden fazla. Hem ramla ne alkasi var. Baska hangi bellekten bahsedebilir ki...

Bazilarinida anlamiyorum. Bos olsunda mesaj olsun. Biri medya player 10 yükle demis digeride desteklemis. Anlamak mümkün degil. Resimdeki Medya player 7.1 gibi mi duruyor... Hayret...
  • sanal bellekten bahsedebilir. bu dosyaların uzantıları için mp3 demişsin ama wma olmasınlar. winampta file types a uzantısını eklersen düzelir. tabi bunlar mp3 dışı bir uzantı için geçerli...
  • sen bu mp3leri cd den mi yükledin yani track cd sinden media player da kitaplığa kopyala muhabbetiyle mi yükledin yani şarkıların uzantısı mp3.audio track olması garip bende benzer problemle karşılaştım video cliplerin internetten çektikten sonra format attım ama dinleyemedim sanırım sorun mp3lerle gelen bir kaç veri onlarda windowsun altında kalıyor ve sen windowsu silince gidiyor sonuç olarak çalmıyor bu arada mp3lerin nelerdir çook merak ettim de
  • Bilmiyorum interneten de yüklemis olabilirim kendimde programim var cd yi mp3 yapmis olabilirim. Su an benim farkettiklerim Ebru Gündesin 4-5 parcasi. Dilek Budak in 3-4 parcasi. O kadar cok yok 8gb lik sarki kolleksiyonum var suan daha öyle arizali sarkilar var mi bilmiyorum.

Ayrca Nero ile audio ya cevirmek istedim fakat olmadi. Herhalde MP3 ler bozulmus olacak ki böyle yapiyor. Cünkü cikan hata yazisi "Dosya tipi desteklenmiyor"

Cok ilginc yanindakiler saglam sadece birkac MP3 bozulmus.....???
  • Arkadaşım belki bu dosyalarına virüs bulaşmıştır ????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.