Şimdi Ara

LÜTFEN OKUYUN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben forumda 2-3 aylık üyeyim.Foruma da bir haftaya yakın süredir girmiyorum.Kendi halinde ara sıra kulaklık incelemelerini okuyan,teşekkür yorumları yapan biriyim.
    3 tane de konum vardı. Birisi kulaklıkta yalıtım ve bass arttırma,ikincisi sennheiser kayıt hakkında yardım,üçüncüsü de sennheiser hd202 hakkında yardım almak.
    Fakat bugün saat 09:00 gibi foruma şöyle bir bakayım ne var ne yok amacıyla girdiğimde birisinin benim hesabımı kullanarak (x-testers) buradaki geçmişten gelen bazı tecrubelerin ve deneyimlerin birikimi sonucu kulaklık konusunda profesyonelleşen arkadaşları,saçma sapan yazılar yazarak sinirden kanser ettiğini gördüm.
    İşte benim sözde bir aranjör arkadaşım varmış da,shure e500,etymotic,westone um3,hd800 kullanmışım da....
    İşin gerçeği ben bu gününe kadar iki kaliteli kulaklık kullandım biri cx200ii,diğeri ise cx300ii. Yorumda bahsedilen cx500 ü bile kullanmadım.Yani anlayacağınız yolun çok başındayım.İleride bu bahsedilen kulaklıkları tabii ki her kulaklık sevdalısı gibi ben de kullanmak isterim.O benim hesabımı kullanan ahlaksızı da bulmaya çalışıyorum.Büyük ihtimal benim ya arkadaşım ya da başka biri.Şu gerçek ki parolamı ve adımı bilen biri.Aslında kimsenin de günahını almak istemiyorum.Allahtan buradaki profesyonel arkadaşlar bunu yapanın bu kulaklıkları kullanmadığını anlamışlar da yanlış bilgiye sebep olmamış.Burası gerçekten de türkiyede kaliteli insanların birbirlerine saygı çerçevesinde bilgi paylaşımı yaptıkları ender sitelerden biri.Şu an moralim çok bozuk.İki kullanıcı haklı olarak yeni bir hesap alıp yeniden foruma üye olmamı söylemiş.Fakat o yorumları yazan gerçekten de ben değildim lütfen bana inanın.Bu olanları görür görmez derhal şifremi değiştirdim.O yazılan yorumları da (creative zen Aurvana vs Sennheiser IE 4 konusunda yazılan yorumları) derhal sileceğim.Sizden bu olanları unutmanızı ve forumda beni dışlamamanızı rica ediyorum.Çünkü bu ahlaksızlığı yapan kişi gerçekten sizleri, beni forumdan attıracak kadar sinir etmiş.
    Özellille: Fakir_çocuk,MuttFTS,ok1907,EXcom_Zkko,freedom36,Paranolmal.Activity,Avalon64,Azizim nickli arkadaşlara özürü bir borç bilirim...
    Saygılarımla..

x-testers..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 1 Mart 2010; 10:22:51 >

• Olabilir böyle şeyler. İyi bir şifre kullanmak lazım tabi iyi günler.
  • aynısı benimde başıma geldi iyi niyeti kötüye kullandılarda geri aldım yinede adam benim şifreyide değiştirmişti isimde veririm
  • Forum diye şifreyi basit tutmamak gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Olabilir böyle şeyler. İyi bir şifre kullanmak lazım tabi iyi günler.

Anlayışınız için gerçekten çok teşekkür ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

aynısı benimde başıma geldi iyi niyeti kötüye kullandılarda geri aldım yinede adam benim şifreyide değiştirmişti isimde veririm

Haklısınız.Sizi(hepinizi) gerçekten çok sinir etmiş çok utandım ama umarım bu olayı unutabiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 1 Mart 2010; 17:46:26 >
  • yorma kafanı böğle şeylere,gerçeğin bilinmesi yeterli,DH geniş herkese yer var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konuya uğrayın lütfen
    12 ay önce açıldı
    Akıl verin lütfen
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

yorma kafanı böğle şeylere,gerçeğin bilinmesi yeterli,DH geniş herkese yer var.

Teşekkürler çok sağolun.
  • Not:Forumda yazılan yorumlar silinebiliyor mu acaba?(Kişinin kendi yazdığı yorumlar.)
  • Benim başıma da benzer birşey gelmişti.
    Burası DH herşey oluyor. Boş sebeplerden iki defa 4 günlük uzaklaştırma aldım.

Ama şanslısın ki şifreni çalan kişi yanlış şeyler yazıp da banlanmana sebep olmamış.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Benim başıma da benzer birşey gelmişti.
    Burası DH herşey oluyor. Boş sebeplerden iki defa 4 günlük uzaklaştırma aldım.

Ama şanslısın ki şifreni çalan kişi yanlış şeyler yazıp da banlanmana sebep olmamış.
    Geçmiş olsun.

Sağolasın üstad valla zor kurtardım
  • Geçmiş olsun dostum. Hani kötü izlenimi bırakmak için bir çabalıyorsan, yani işte ölçüm olarak , bunu silmek için yüz çabalaman gerekiyor. Çok zor durumda bırakmış seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximof

Geçmiş olsun dostum. Hani kötü izlenimi bırakmak için bir çabalıyorsan, yani işte ölçüm olarak , bunu silmek için yüz çabalaman gerekiyor. Çok zor durumda bırakmış seni.

Nasıl zor durumda bıraktı anlatamam.benim ağzımdan yalanları saydırmış da saydırmış..
  • Forumdan atılmadan hesabınızı geri alabildiğiniz için şanslısınız. Geçmiş olsun..

Mesajlar hakkında, her mesajın sağ üst kısmındaki seçeneklerden istediğiniz (silme/değiştirme vs) işlemleri yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Forumdan atılmadan hesabınızı geri alabildiğiniz için şanslısınız. Geçmiş olsun..

Mesajlar hakkında, her mesajın sağ üst kısmındaki seçeneklerden istediğiniz (silme/değiştirme vs) işlemleri yapabilirsiniz.

Teşekkürler bilgi için üstad..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.