arkadaşlar 6600 telefon aldım.aldım da sim kartımı takıyorum telefonumda yaniii bazı arkadaşlarımın ne numarasını nede ismini görebiliyorum....diğer telefonum 3210'du onda hepsi tel.rehberinde bar...örneğin 185 kişi var..karttımı 6600 takıyorum bazılarını göremiyorum.
haklısın aynısı banada olmustu
eski telefonuna tak sim kartını , telefondaki kayıtları sim e kopyala de sonra 6600 a terfi et
e yani sim kart hafızasında bişey bulamzsa telefon nnapsın ???
çünkü 6600 da rehber sx1 deki gibi telefon hafızasını kaynak görüodur, kendi sx1 mde sim karttan kopyala gibi bişi vardı , ara bulursun ben hepsini rehbere aktarmıştım, yani görmemesi diye bir sorun sadece , rehbere sen kopyalayacaksın...
bazilari sime kayitlidir bazilari telefona ondan olur
kartı tak rehbere gir yeni kartvizitler kopyalansınmı dişye sorar sormaz ise
arkadaşlar 6600 telefon aldım.aldım da sim kartımı takıyorum telefonumda yaniii bazı arkadaşlarımın ne numarasını nede ismini görebiliyorum....diğer telefonum 3210'du onda hepsi tel.rehberinde bar...örneğin 185 kişi var..karttımı 6600 takıyorum bazılarını göremiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: DjDeViL
tel.rehberinde varmış sim kartta kayıtlımıydı ???
quote:
Orjinalden alıntı: abdullah021
gayet güzel bi soru telefon hafızasında ise zaten sime kopyalamadan alamazsın
[Deleted by Admins]
bak göreceksin kesin öyledir
quote:
Orjinalden alıntı: CAKIR42
quote:
Orjinalden alıntı: DjDeViL
tel.rehberinde varmış sim kartta kayıtlımıydı ???
quote:
Orjinalden alıntı: abdullah021
gayet güzel bi soru telefon hafızasında ise zaten sime kopyalamadan alamazsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme