Şimdi Ara

LÜTFEN OKUYUN VE ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle admin yanlış yere açtığımın farkındayım ama herkezin her türlü fikrine ihtiyacım var... konuyu doğru yerede taşıyabilirsin ama çok acil bir durum... kimse bişey bilmiyor bu konuda sizlere soruyorum....
    Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtın demeden önce bir cevap verin..

Bilgisayarımın önceki usb faresini çıkartıp diğer fareyi taktım ve ardından mavi ekran geldi bilgisayar kendini yeniden başlattı...
    Ve her açışımda (güvenli mod ve diğerleride dahil) windows logosu geldikden sonra mavi ekran geliyor ve kendini yeniden başlatıyor ram, ekran kartı , anakart onlarda sorun olmadığına eminim ... elimde format atmak, windowsu kurmak gibi bi imkan yok bilgisayarım CD DVD oynatmıyor flash belleğim var onlada nasıl atılır bilmiyorum formata gerek kalmadan nasıl hallederim ? ?? ? acil yardım

Not : Yönetici kardeş :D lütfen konuyu kapatma veya doğru yere taşı ama kimse cevap vermiyor 2 gündür bekliyorum çok acil yardım Sizleri seviyorum ...

• mouse yi yükledikden sonra 3 kez disk boot faulure verdi restart attım kendim ardından o hata geçti ve windows logosundan sonra reset atmaya başladı
  • mouse u çıkarın pcden. daha sonra bilgisayarı kapatıp bios pilini çıkarın. (anakart üzerinde biraz büyük saat piline benzer). 1dk kadar bekleyip geri takın windows açılacakmı deneyin. açılırsa tekrar mouse u takın yine aynı problem olursa sorun mouse ta
  • tarkolar kullanıcısına yanıt
    mause u falan herşeyi çıkarttım sadece klavye takılı ama açılmıyor her seferinde mavi ekran gelip kapanıyor logodan sonra

bios pilli ni anlıyamadım hangisi nası bişey olur çıkartıyım bir de onu deneyim sağol bu arada cevap için
  • rica ederim. anakartın üzerinde genelllikle ekran kartı ve hdd kablosunun olduğu taraflarda bir yuvada saat piline benzeyen saat pilinin biraz büyüğü olan bir pil var. ondan bahsediyorum.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKsQA9qrOSxOQsEhifihVKwB79FXJaFfbxtvc5lEdFCtCf4Q0W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkolar -- 8 Ağustos 2013; 0:18:52 >
    onuda deneyeyim zaten denemediğim hiçbirşey kalmadı :D durduk yere içine ettim bilgisayarın :D
    oda işe yaramadı hala aynı aslında bukadar bilgisayarı kitleyecek kadar bişey yapmadım sadece mouse u kurdukdan sonra oldu anlayamadım bios dan mouse yi disablet yapıp deniyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • driver hatası. formatlarsanız sorun kalmaz gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

driver hatası. formatlarsanız sorun kalmaz gibi geliyor

Aynen
  • hocam eger guvenli modda aciliyorsa sistem geri yuklemeyi deneyin yani daha once duzgun calistigi bir tarihe geri yukleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • format atma xp yeniden kurma şansım yok bilgisayar cd rom bozuk hemde elimde cd yok basit bir mouse takdım bilgisayar haşat oldu .. kısa yoldan format veya xp kurmadan bi çözüm yokmu ?
  • Bilgisayara bağlı klavye ve sağlam bir mouse hariç tüm donanımları çıkartıp güvenli modda açın.

Güvenli modda %80 açılacak pc ye açılınca kaspersky gibi kaliteli bir antivirüs programı kurup bir tarama yapın.Hele windows xp ise virüs kısmı çok daha büyük önem taşıyor.

Bunun dışında yapılacak pek bir şey yok gibi gözüküyor.
  • *ExtraTechx* * kullanıcısına yanıt
    denedim sadece klavye takılı olarakda denedim hiçbir modda açılmıyor bilgisayar :S pc yi bozan mause yi imha ettim :D üff ya bir mouse bilgisayara bukadar hasar verirmi :(( lütfen yardım edinn çok önemli belgeler var
  • eger logodan sonra mavi ekran geliyorsa vede xp ise format son care eski blgem xp idi ole oluyodu format atana kadar nuh diyo peygamber demiyodu bence format at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İLGİLENEN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR FORMATA YOLLADIM BİLGİSAYARI WİN7 KURDURUCAM BİDE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.