Şimdi Ara

LÜTFEN OKUYUN VE YARDIMCI OLUN !..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 MODEL GOLF comfortline aracım var.aracımla 2. vitesde cukurlu yol a girdiğim zaman vites kendiliğinden boş a düşüyor.ilk aldığım zamanda yaptı ama o zamanlar güzergahımda cukurlu yol yoktu.1,2 kere oldu ve fazla önemsemedim .taşındıktan sonra yeni evimin yolu üzerinde cukurlu yol fazla olduğundan sarsıntı sonucunda 2. vitesdeki araç sarsıntıyı yediği anda vites ı boşa atıyor kendiliğinden.ben böye bir problemle il defa karşılaştım.wv polom vardı böyle bir sorun yaşamadım onunla.

• 2. vites dişlisinde sorun var gibi. Belki torna fln kurtarılabilir. Değişmek gerekiyosa iyi biyerde değiş. Tam iyi olmazsa kemikli geçiş fln gibi sorunlar olabilir...

Saygılar..
  • YETKİLİ BİR VW SERVİSİNE GİT SAKIN YAN SANAYİ ÜRÜN KULLANDIRMA ÖNEMLİ PARÇALAR ÇÜNKİ
  • büyük ihtimalle şanzımanın içindeki senkromeçler yavaş yavaş ölüyor yada vites levyesinin ucu incelmişte olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktastur -- 7 Ocak 2007; 18:46:28 >
  • bilgiler için teşekür ederim.wv gibi kalitesini ispatlamış bir markada böyle sorunların olması normalmi bilmiyorum ama önemli bir sorun olduğu kesin.fabrika cıkışından kaynaklanıyor bence.böyle bir durumda yetkili servis iyi niyetimi değerlendirirmi?servis sorunumu sadece işçilik ucreti alarak cözermi?
  • benim bildigim o sorun eski dogan arabalarda vardi
    hatirladigim kadar basit bir sorun du ismini bilmiyorum vites kolunu tutan yani vites en atmamasi icin tutan plastik zannedersem o parca asiniyor ondan sonra atlamaya basliyor ilk once cukurlarda daha sonra da gaza yuklenmelerde vites bosa atiyor o kadar korkulacak bir sey degil ama sinir bozucu bir sey dir
    gidip ilk once bir fiat sor daha sonra yaptirir sin

hemen fiat sorup sorunuda sorup servise tekrar buraya edindigin bilgileri paylasirsan hem biz bir seyler daha ogreniriz hem de fiat hakkinda fikir edinmis oluruz
    kolay gelsin
  • Senkromeçleri kontrol ettir.
  • yada vites kutusun kulağı kırılmış olabilir şanzımanın hemen altında olur
  • ha çin arabası ha vw ne fark kaldı şimdi??
    ilk defa da vw'de duyuyorum böyle birşey..
  • quote:

Orjinalden alıntı: best3333

ha çin arabası ha vw ne fark kaldı şimdi??

Demekki çok cahilmişsin. pecoculara sor hepsi bilir başlarına gelmiştir. otomobilden haberin yoksa burda işin ne. soylukanın fakesimisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli_mi_ne -- 9 Ocak 2007; 1:51:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deli_mi_ne

quote:

Orjinalden alıntı: best3333

ha çin arabası ha vw ne fark kaldı şimdi??

Demekki çok cahilmişsin. pecoculara sor hepsi bilir başlarına gelmiştir. otomobilden haberin yoksa burda işin ne. soylukanın fakesimisin

yazdığın cevap ayıbı kapatmaya yetmiyor maalesef..
  • SENKROMEC SARILARINDAN KAYNAKLANIYOR TABIKI SERVISE YADA MEKANIKCIYE GITTIGINDE
    2. VITES GRUBU BIRLIKTE DEGISTIRIRLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.