da geldi. Bildiğim halde bütün bilgilerim ele geçirildi. Bu mail Ek'te
inceleyin. Garantiye ait tüm bilgiler kullanılmış. Siz böyle bir banka
olarak garanti.com.tr uzantılı adresleri nasıl olur da sürekli araştırmaz
veya buna engel koymazsınız, olamaz bu ya!
Eğer bu olay çözülmez, benim içine düştüğüm mağduriyetim halledilmez ve bu
CepBank uygulaması kaldırılmaz veya düzeltilmezse bu şerefsizlerden sonra
uğraşacağım 2. taraf Garanti olacaktır ve sonuna kadar!
Abi varya şiir gibi valla benim mailime geldi gerçekten herkes okusun çok önemli
Bu konu daha önce açılmıştı, hep de bir iki saat önce
bu nasıl bir şey ya okurken kanım dondu özellikle de o mesajı.
quote:
Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
kusura bakma bende şimdi gördüm mobil cihazlar topıcınde varmış
Mesaj çok ilginç harbiden
quote:
Orjinalden alıntı: Hanibal_KiNg
quote:
Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
kusura bakma bende şimdi gördüm mobil cihazlar topıcınde varmış
Ne demek, kusur mu? Belki gözden kaçıranlar olmuştur ki olmuş tekrar okunsun ciddi bir olay ve gerçek çünkü o mail bana da gelmişti. Kimseye bilginizi vermeyin, elektronik ortamlarda şifrelerinizi ve özel bilgilerinizi saklamamaya çalışın çünkü devletin bilgisayarına, ciddi olarak korunan elektronik aletlere bile giriliyor kaldı ki bizim bilgisayarlar.
Kardeşim niye bu kadr safsınız ya....başvursana savcılığa...alla alla....canım sıkıldı yaw....GİT BAŞVUR SAVCILIĞA;BULSUNLAR ŞER...SİZİ....sen ona yalvaracağına;o sana yalvarsın...(abi köpeğin oluyum şikayetini geri al diye)....
quote:
kardeş bu internet bilgilerini sana gelen guncelleme@garanti.com.tr mailine gelen linke tıklayarak burada açılan sayfaya girerek mi verdin merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: ahocom
quote:
kardeş bu internet bilgilerini sana gelen guncelleme@garanti.com.tr mailine gelen linke tıklayarak burada açılan sayfaya girerek mi verdin merak ettim
Bu e-mail Hanibal_KiNg'e ait değil, ona gelen bir haberi yönlendirmiş ama dediğin gibi büyük ihtimalle oraya girilmiş kişisel bilgiler, bu sayede başkasının eline geçmiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme