www.eglencesehri.azbuz.com eleştirilerinizi bekliyorum.Üye sayısı çok az lütfen üye olun...
quote:
EYY SİTE SAKİNLERİ (PEK SAKİN OLMASANIZDA) !!AÇIK KONIŞIYIM N'OLUR ÜYE OLUN!!!!(SİTEDE ÜYE KITLIĞINDAN DOLAYI SALGIN HASTALIK OLABİLİR.(GİRİŞTE VERİLEN GALOŞ VE MASKEYİ ÇIKARMAYINIZ.):D
burası site tanıtım yeri üye dilenme yeri değil.siteni tanıtırsın beğenenler üye olur. kırmızı işaretli yeri değiştirisen saygınlık açısından iyi olur.
SAYGILI KONUŞŞkonuşmassan konuşturmasını BİLİRİS!!!ben üye müye dilenmiom bu biir.sadece komiklik ollsuun insanlar gülsün die yazdım bu ikii.bu sitede benden daha fazla msj yazmış olabilirsin ama benm saygınlığım daha fazla bu üçç.saygınlık tarafından ii oluryazmışın ben sendenmi örencem saygınlığı bu döört.eleştirilerinizi bekliom dediysem bu kadarda diildi bu beeş.(zati senin bu yaptıın eleştiri diil hakaret.)DİLENCİ BEN DİİL SENSİN BUDA ALTII!!!!
@isitanbul +1 @adlcnxgs siteyi bile azbuzdan açmışın ben o arkadaşın msjlarını arada görüyorum ve gayette iyi msjlar saygı duyulcak bi insan sen ise işte böle üye dileniyosun içerigi vs.. yazsana biz ne oldugunu bilmeden aptal gibi üye olmucazz o ankete üye olmadıgım için girmedim ama sen o rakamı 1 arttır igrenç kısmına zaten o yazdıklarınıda kimse okumuyo çünkü giren yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme