Şimdi Ara

Lütfen Tavsiyelerinizi Esirgemeyin :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söylemeliyim. Şuan Nokia x3-00 kullanıyorum. 370 TL'ye almıştım. 1.5 yıl oldu aşağı yukarı. Telefonun gündüz fotoğraf çekimleri ve sesi dışında hiç bir özelliği yok gibi. Ama hakkını yemeyelim sesi gerçekten etkileyici :) Sonuç olarak çağ atlamayı düşünüyorum. Diyarbakır'da yaşıyorum ve teknosa da bile aradığınızı bulmama ihtimaliniz oluyor. Bu yüzden bilindik marka istiyorum. Aklımdaki telefon özellikleri şunlar :

- Android işletim sistemi ( şart değil ama olsa iyi olur )
    - 5 mp ve üstü kamera ( flaş kesinlikle olmalı )
    - Müzik kalitesi ( aşağı yukarı günde 1 saat müzik dinlerim )
    - Bilindik ve kullanışlı bir marka
    - Dokunmatik ekran
    - Güzel tasarım
    - Wifi
    - Tarayıcı hızı
    - Mesaj yazma kolaylığı ancak klavye şart değil.
    ve son olarak ;
    - 500 tl bütçem var. Babamı ikna edersem bunu bi 650 700 yapabilirim. Ancak daha yukarısı kesinlikle olamaz.

Aklımdaki modeller
    - Xperia Mini Pro
    - Nokia X6
    - Xperia Live With Walkman

Bunlar arasında en etkilendiğim ise Xperia mini pro

Lütfen Neo V yi tavsiye etmeyin. Herkeste olan telefonlara kıl olurum ki zaten bütçem ona yetmez mümnkün değil. İndirimli fiyatı bile 720 TL. Herkese şimdiden teşekkürler.

• Nokia X6 bende var önermem.
  • X6 kesinlikle alma eski bir cihaz çok yavaştır.Samsung Wave 2 ye bakabilirsin.Samsung Galaxy Gio da iyidir.
  • wave 2 alırsam 2.el alırım zaten ama pek sıcak bakmıyorum artık ona peki xperia mini proyu önerir misiniz?
  • S7233 veya S7250 alabilirsin.
  • live with walkman derim harika bir telefon
  • Gio .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byquantum

Öncelikle şunu söylemeliyim. Şuan Nokia x3-00 kullanıyorum. 370 TL'ye almıştım. 1.5 yıl oldu aşağı yukarı. Telefonun gündüz fotoğraf çekimleri ve sesi dışında hiç bir özelliği yok gibi. Ama hakkını yemeyelim sesi gerçekten etkileyici :) Sonuç olarak çağ atlamayı düşünüyorum. Diyarbakır'da yaşıyorum ve teknosa da bile aradığınızı bulmama ihtimaliniz oluyor. Bu yüzden bilindik marka istiyorum. Aklımdaki telefon özellikleri şunlar :

- Android işletim sistemi ( şart değil ama olsa iyi olur )
    - 5 mp ve üstü kamera ( flaş kesinlikle olmalı )
    - Müzik kalitesi ( aşağı yukarı günde 1 saat müzik dinlerim )
    - Bilindik ve kullanışlı bir marka
    - Dokunmatik ekran
    - Güzel tasarım
    - Wifi
    - Tarayıcı hızı
    - Mesaj yazma kolaylığı ancak klavye şart değil.
    ve son olarak ;
    - 500 tl bütçem var. Babamı ikna edersem bunu bi 650 700 yapabilirim. Ancak daha yukarısı kesinlikle olamaz.

Aklımdaki modeller
    - Xperia Mini Pro
    - Nokia X6
    - Xperia Live With Walkman

Bunlar arasında en etkilendiğim ise Xperia mini pro

Lütfen Neo V yi tavsiye etmeyin. Herkeste olan telefonlara kıl olurum ki zaten bütçem ona yetmez mümnkün değil. İndirimli fiyatı bile 720 TL. Herkese şimdiden teşekkürler.

Walkman 601Tl şuan indirimde vatanda almanı tavsiye ederim. veya bende bugun akşam sipariş verdim xperia neo V . 725 tl vatanda %25 indirimle herkes önerdi güzel bir telefon gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

live with walkman derim harika bir telefon

Bi kaç yerde daha tavsiye etmişsin. :) Mini prodan ayıran +ları nelerdir söyleyebilirsen bende karar veririm. ama mini pronun klavyesi ve tipi çok hoşuma gitti. :)

Herkese teşekkürler bu arada tavsiyeler için. :) neo v 720 TLden bulursam ağlayıp zırlayıp aldırtıcam. herkes öneriyo heralde güzel makina

edit: internetten alısveriş yapmak istemiyorum ve burda vatan bilgisayar mağazası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byquantum -- 27 Ocak 2012; 23:59:24 >

• bence ideos x5 tanındık bir marka değil ama süper bir telefon şu an sıfırı 560 tl ben almanı tavsiye ederim
  • live with walkman al geç
  • Live With Walkman ile Xperia Mini Pro arasında kaldım.
  • quote:

Live With Walkman ile Xperia Mini Pro arasında kaldım.

Mini Pro'yu geçen hafta Teknosa'da inceledim ve çok küçük geldi gözüme. Hem müzik kalitesi de öyle ahım şahım değil. Her türlü Live with Walkman derim.
  • Live with Walkman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruneiros

Live with Walkman
    Xperia Mini Pro'da klavyeden oyun oynamak mümkünmüş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Eğer pes falan oynanırsa ben onu alırım
  • quote:

Xperia Mini Pro'da klavyeden oyun oynamak mümkünmüş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Eğer pes falan oynanırsa ben onu alırım

Youtube'dan bakabilirsin Xperia Mini Pro Gaming yaz. Videolarda görürsen vardir yani heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Youtube'dan bakabilirsin Xperia Mini Pro Gaming yaz. Videolarda görürsen vardir yani heralde.

Evet bazı emülatörlerle klavyeden oyun oynanıyormuş. Live with walkman'e göre artıları sanırım bravia engine ekranı ve qwerty klavyesi. Live with walkman de ses kaliteli ve ekranı birazcık daha büyük. Ama benim ses konusunda sıkıntım yok. Eski telimden kalma nokia md-9 küçük hoparlörüm var. Ses konusunda bilgisayarla aynı hemen hemen. Ve sanırım bugün ya da yarın teknosa'ya gidip elimle bakacağım. Büyük bir ihtimalle mini pro alacağım 2 hafta sonra. Hepinize teşekkürler. Ayrıca sormak istediğim bişey daha var. Nokia c6-01 alınabilecek bir telefon mu?

• quote:

quote:

quote:

Evet bazı emülatörlerle klavyeden oyun oynanıyormuş. Live with walkman'e göre artıları sanırım bravia engine ekranı ve qwerty klavyesi. Live with walkman de ses kaliteli ve ekranı birazcık daha büyük. Ama benim ses konusunda sıkıntım yok. Eski telimden kalma nokia md-9 küçük hoparlörüm var. Ses konusunda bilgisayarla aynı hemen hemen. Ve sanırım bugün ya da yarın teknosa'ya gidip elimle bakacağım. Büyük bir ihtimalle mini pro alacağım 2 hafta sonra. Hepinize teşekkürler. Ayrıca sormak istediğim bişey daha var. Nokia c6-01 alınabilecek bir telefon mu?

İyi cihazdır ama Xperia'larla karşılaştırıldığında hayır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster

Bugün gidip xperia mini proyu elime aldım. inceledm. baya hosuma gitti ufak tefek ama bir o kadar da şık. live with walkman 2 gün sonra gelir elimizde yok dedi teknosadaki müşteri görevlisi. ama ben mini proyu beğendim. sanırım onu alacağım. cok tesekkürler fikirlerin için. :) ilk def android kullanacağım ama alısmak lazım artık symbian aldıgım günlere lanet olsun cok sorun yasadım. suan face de mesaj yazarken bile kasan bi telefonum var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.