Şimdi Ara

Lütfen ustalar bana yardım ersin sistem topladım çakışma olur mu ve tavsiyeleriniz nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceliklele Herkese iyi forumlar diliyorum Şu şekilde bir sistem topladım sizce herhangibi bir çakışma olur mu ve yanlışım var mı.Her türlü tavsiye ve öneriye açığım şimdiden teşekkür ederim

*Kingston Hyperx 4GB 1600MHz DDR3 Ram KHX1600C9D3/4G 4 tane toplam 16gb

*Dark Evo II Çift USB 3.0 4 Kırmızı Led Fanlı Şeffaf Panelli 600W Full Siyah Şeffaf Yan Panelli ATX KASA

*Gigabyte 990XA-UD3 AMD AM3+ DDR3 1866MHz (O.C.) S+GL ATX Anakart

*Amd FX-4100 X4 3.6 Ghz Soket AM3 İşlemci

*Fujitsu L20T-2 20" 5ms (2x1W Hoparlör) Wide Screen LED Monitör

*Western Digital Caviar Blue 500GB SATA III 6Gbit/s 3,5" Sabit Disk WD5000AAKX

*Sapphire AMD HD6790 1GB 256Bit GDDR5

Bu akşam yada yarın siparişi vermeyi düşünüyorum hepsi burada.com dan bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• Kasa'nın kullanım amacı nedir her neyse yanlış olmuş kanımca parçalar uyumlu fakat ne işlemci yüksek ne de ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutoral

Önceliklele Herkese iyi forumlar diliyorum Şu şekilde bir sistem topladım sizce herhangibi bir çakışma olur mu ve yanlışım var mı.Her türlü tavsiye ve öneriye açığım şimdiden teşekkür ederim

*Kingston Hyperx 4GB 1600MHz DDR3 Ram KHX1600C9D3/4G 4 tane toplam 16gb

*Dark Evo II Çift USB 3.0 4 Kırmızı Led Fanlı Şeffaf Panelli 600W Full Siyah Şeffaf Yan Panelli ATX KASA

*Gigabyte 990XA-UD3 AMD AM3+ DDR3 1866MHz (O.C.) S+GL ATX Anakart

*Amd FX-4100 X4 3.6 Ghz Soket AM3 İşlemci

*Fujitsu L20T-2 20" 5ms (2x1W Hoparlör) Wide Screen LED Monitör

*Western Digital Caviar Blue 500GB SATA III 6Gbit/s 3,5" Sabit Disk WD5000AAKX

*Sapphire AMD HD6790 1GB 256Bit GDDR5

Bu akşam yada yarın siparişi vermeyi düşünüyorum hepsi burada.com dan bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

düşük bütçe ile güzel bir sistem olmuş,fakat ekran kartını 6790 değilde 6850 seçin.Kasayı ileriye dönük alıcaksanız o kasayı almayın,Ama şekli hoşuma gitti gerisini boş ver dersen tamam

• inventus'tan al veya vatan indirimini bekle hepsiburada biraz pahalı.Ve kesinlikle 20tl fark ile 6850 tavsiye ederim.diğer parçalar uyumlu.
  • arkadaşlar vatanda indirim günü kesin olur mu bir an önce almak için sabırsızlanıyorum pc yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutoral

arkadaşlar vatanda indirim günü kesin olur mu bir an önce almak için sabırsızlanıyorum pc yi

Kesinlikle olacak hafta sonlari vatanin sitesine bak. Daha dusuk butceyle bu sistemi kurarsin. Bu sabirsizlik durumu da gercekten buyuk bela ben de cok cektim ondan. Birka gun erken alayim diye 40-50 TL fazla odedigim parcalar var......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadşlar lütfen biraz daha bilgi verin
  • vatanda indirim var şuan
    kullanım amacını belirt önce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.