Şimdi Ara

lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar...aldığım derginin cd sinden ne yüklediğimi hatırlamıyorum..ama explorer hata vermeye başladı..internete bağlanır bağlanmaz bir sürü reklam penceresi açılmaya başladı...artı explo. bir süre sonra hata verip kapanmaya başladı.ve pc çok yavaşladı...ad-aware se personel diye bir program kurdum normalde kendiliğinden çalışması gerekiyormuş ama ben internete girdikten sonra programı açıp next liyorum..biraz etkisi oluyor..ne yapmalıyım?expl. silip tekrar baştan yüklesem sorun çözülürmü..şunu söylemeyide unuttum..program files ta ınternet optemizer diye bir dosya var onu siliyorum ama silinmiyor..içindeki dosyaları silip sonra tekrar silmek istedim olmadı:( sanırım reklamlar bu dosya yüzünden çıkmaya başladı..pc konusunda iyi değilim...

• dergilerden aldığın proğramların topunu satsan 5 para etmez bence sen dergi filan alma
  • teşekkür ederim çok aydınlatıcı bir cevaptı...
  • PC internete girdikten sonra mı yavaşlıyor yoksa normalde eskiye göre mi yavaş çalışmaya başladı, eğer öyleyse korkarım ki virüs girmiştir PC'ne. Bir virüs taraması yapıver istersen
  • microsoftun sitesinden antispyware inidir . calıştır..
    kurduğun programı kaldırmaya calış hatırlamsanda progrtamlardan zamana göre sıralat bak .. mutlaka bulursun
  • tşkler silemediğim dosyayı antivirüs programı sildi biraz rahatladı pc..int. expl. hala hata veriyor :(
  • Merhaba;
    Internet Explorer'i kaldırıp tekrar kurmakla bu işlemi halledemezsin sevgili Liza.!
    Bilgisayarına SPY inmiş ve koruman da olmadığı için bu tür sorunla karşı karşıyasın şu anda.!
    Önce bilgisayarına aşağıdaki adrese tıklayarak "Microsoft'un Antispyware" programını indir ve tarat. Ad-Aware de iyi dir ama onun en etken olduğu an "Güvenli Mod/Kip" ortamındadır.

Hangi Windows türünü kullandığınızı yazsaydınız, birkaç tavsiyem daha olabilirdi.!
    Şimdilik bunu bir deneyin, sorun hâlâ devam ederse, başka yolları deneyerek senin sorununa çare bulmaya çalışırız arkadaşım. Gönlünü rahat tut ve hiç aldırma.

http://www.microsoft.com/athome/security/spyware/software/default.mspx

• Ad-Aware SE Personal ve Microsoft Anti Spyware programları aslında çoğu hataları düzeltiyor. Ama yinede sistemin içinde bazı dosyalar kalıyor. Benim sana önerim bilgilerini diske yedekle diskine güzel bir format çek ondan sonra kurulum yap. Sistemin açıldıktan sonra eğer internette çok dolaşıyorsan bir virüs programı kurmanı öneririm. Çünkü Bazı siteler var hemen virüsü makineye sokuyor. Windows Xp SP2 li kurarsan açılan pencerelere engelleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.