Şimdi Ara

Lütfen yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayara msn den gelen şu manyak virüs girdi bi türlü çıkmıyoo 2 tane antivirüs programım war ama bi türlü etkilemiyoo(biri zone alarm pro dieri norton anti virüs 2004 )virüsün adı:w32.HLLW.Gaobot CPU mun %100 ünü kullanıyoo ve belli bi süreden sonra bilgisayarı baştan başlatıyoo, silinmiyoda, fixblast programı da etkilemedi lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...

• pc bı format at .ugraşma temızlemek için
  • Hocam sen anti virusu guncelledinmi??

Güncellemene ragmen silinmediyse
    1-ya sen silemiyorsun
    2-yada Virus Yeni oldugundan Anti virus tanımıtyor(Anti virus progarmı tanımıyora baska birtanesiyle dene yada bugun yarın Virusun tanımı cıkar sürekli guncelle )

Bir virus için Pc ye format Atcak olsaydım Pc yi kullanmaya vaktim kalmazdı........
  • W32.HLLW.Gaobot.BB

Virüs Tanımı :
    Geçerli olduğu sistemler: Win2000, WinNT, WinXP

Belirtiler:

W32.HLLW.Gaobot.BB virüsü W32.HLLW.Gaobot.AE virüsünün bir değişik tipidir. Bu kolay bulunabilen şifreli network paylaşımlarından ve bir takım IRC kanallarından bilgisayara giriş yapmaktadır.

Bu vorm (solucan) firewall programları ve çeşitli antivirüs programlarıyla engellenebilir.

Bu virüsle açık olan TCP portlarından rstgele denemelerle hacker lar ulaşmaktadırlar.

Temizleme Yöntemi:
    Bilgisayarınızda bulunan antivirüs programını update ederek tarama işmeni gerçekleştiriniz. Ayrıca;

1. Win95/98/WinMe işeltim sistemlerinde sisteminiz yeniden başlatarak güvenli modda açınız.

2. Full System Scan seçeneğinden alldelete komutuyla W32.HLLW.Gaobot.BB virüsünü temizleyiniz.

3. Daha sonra Başlat düğmesine tıkltarak Çalıştıra basınız.

4. regedit yazın ve Tamam tuşuna basınız.

5. Sol kısımda;
    HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices
    6. Sağ kısımda;
    "Microsoft Office"="MSMSGR.exe"
    değerini siliniz.
    7. Registry kapatınız.

• bu linkide inceleyebilirsin Tıkla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen Yardım!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.