Şimdi Ara

Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayarıma Windows 7 nin ultimate versiyonunu kurdum (yapı7600). Yalnız er yada geç kitleniyor. Bazen 20 dk sonra bazen 3 saat sonra. Kafayı yemek üzereyim problem nerde anlayamıyorum. Windows 7 driverlerini baştan kurdum fayda etmedi. Ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin.
    Bilgisayarın özellikleri:
    AMD Athlon II 2.8 GHZ işlemci
    2 GB DDR3 1333 MHZ
    Gigabyte GA-MA770T-UD39
    1 GB 4650
    500 GB 32 Mb cache 7200 rpm HDD

• anlayan kimse yok mu arkadaşlar lütfen yardım edin
  • Kilitlenme ramlerden kaynaklanıyor olabilir. Ramlerden birini çıkartın ve bir süre öyle kullanın. Ya da kasa içi ısınızı kontrol edin fazla ısınmadan dolayı kilitleniyor olabilir. Çok youn vs oynayınca daha çabuk sadece nete falan girerken 3 saatte kilitleniyorsa kesinlikle kasa içi ısısıyla alakalıdır.
  • Sıcaklık derecelerini kontrol ediyorum stabil derecelerde ve ekran kartı bile 45 derece görünüyor. RAM tek modül acaba saat hızlarını mı değiştirmeliyim onuda bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenism

Sıcaklık derecelerini kontrol ediyorum stabil derecelerde ve ekran kartı bile 45 derece görünüyor. RAM tek modül acaba saat hızlarını mı değiştirmeliyim onuda bilmiyorum

Tek modülse ramlerden olamaz. Bilgisayarda hız aşırtma vs yok değil mi? Bir de başka bir işletim sistemiyle denediniz mi? Aynı sürümler var mı? Eğer yoksa elinizdeki Windows sürümünde problem olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Eğer başka işletim sistemlerinde de aynı sorunu veriyorsa donanımsaldır hata ama zannetmiyorum.
  • yok overclock yapmadım. daha önce vista kullanıyordum kitlenme olmuyordu
  • O zaman dedğim gibi elinizdeki kopyada sorun olabilir. Bulabilirseniz başka bir sürümü kurmayı deneyin( yine 7600 olsun yalnız son sürüm o çünkü).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

O zaman dedğim gibi elinizdeki kopyada sorun olabilir. Bulabilirseniz başka bir sürümü kurmayı deneyin( yine 7600 olsun yalnız son sürüm o çünkü).

teşekkür ederim ilginiz için. deneyeceğim tekrardan indirip
  • Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.