Şimdi Ara

Lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar;ben iphone 4 telefonumu almanyadan aldim.telefonun surumu 5.0 hic bir sekilde sim kilidi yoktu.daha dogrusu oyle siparis verildi o sekilde geldi. turkiyede hic bir sekilde sim kilit kirdirma gibi bir islem yaptirmadim.sadece telefoncunu n birine gidip sim kartimi kestirdim telefona taktim calisti.tabii oncesinde kayit ettirmistim telefonumu.
    sorum1):telefonumu ios 5.0.1 yuklersem her hangi bi sorun yasarmiyim.bazi arkadaslar sim kart sebeke bulmuyor gibisinden soz ediyor. 2) telefon normalde 16 Gb ama ben goremiyorum.kapasite 6.4 olarak gozukuyor kullanabilecegim 5.4 olarak gosteriyor.sizce sebebi nedir? 3)arama geldiginde bazen reddet ve cecapla cikiyor bazense sadece cevapla cikiyor.neden? simdiden tesekkurler.

• Sim kartla ilgili sorununuz olmaz. Kapasiteyi bilemiyorum. Tus kilidi aktif ken sadece cevapla cikar bu durumda acma kapama tusu ile red islemini yaparsiniz. Ekran acikken arama gelirse red et ve cevapla cikar
  • bilginiz icin tesekkurler.reddetme yi bulduk ama arkadaslardan istirhamim kapasiteyle ilgili sorun.telefonum 16 Gb olmasina ragmen kapasite 6.4 Gb olarak gozukuyor.sorunu hala cozebilmis degilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.