Şimdi Ara

Lütfen Yardım.... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aslında aradığı basit bir site ismi ise burcu'ya kızmamak elde değil. google dan "delphi bedava kod" yada "delphi free code" aratınca binlerce site çıkıyor.
  • @cokomilk bence sen yanılıyorsun çünkü bu yapılan dürüstlük değil. Yada bu yapılan yardım değil. Hazıra konmacılıktır. Bahsetmiş olduğu yurt programı sıradan bir ne bileyim etiket programı zihniyetinde olabilecek bir program. Ve bitirme aşamasına gelmiş biri bu şekilde olmamalıdır bence. Bence @Burcu arkadaş tam hazırcı zihniyet ve eminim ki aramamıştır bile google'dan falan aradıysa bile önünde ingilizce siteleri görünce bakma lütfunda bulunmamıştır.

Ve @senay arkadaşın bahsettiği üzere bu tarz kayıt içerikli programlar hemen hemen bütün programlama dillerine ait kitaplarda örnek olarak verilmiştir. Üzerinde modifasyon yapsın orada alsın o zaman.
  • yaramazkedicik: dürüstlük ile alakası yok kedicik. okulda birşey göstermiyorlar. ve göstermedikleri şeyi sınavda istiyorlar. ne yazıkki bilgisayar derslerine giren öğr.görevlilerinin %90'ı bunu yapıyor. Ben de programcılık mezunuyum. 95'te mezun oldum. ozaman da durum aynı idi. Gördüğüm kadarıyla hala durum aynı.
    Burcu bilmediği bir konuda yardım istiyor. Hazıra konmak değildir bence bu.
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gurol</i>
    <br />aslında aradığı basit bir site ismi ise burcu'ya kızmamak elde değil. google dan "delphi bedava kod" yada "delphi free code" aratınca binlerce site çıkıyor.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

evet gürol binlerce site çıkıyor. ama sen denedinmi. benzer bir programın kodunu veren site varmı acaba. ;)

• evet cokomilk durum hala aynı derslerde hala bişey göstermiyorlar göstermedikleri gibide derse girmedikleri zaman cogunlukta.ama hala böyle ödevler istiyebiliyorlar.
    Neyse ark. yardımlarınız için tesekkürler vazgeçtim bi sene daha uzarsa uzasın..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cokomilk</i>
    evet gürol binlerce site çıkıyor. ama sen denedinmi. benzer bir programın kodunu veren site varmı acaba. ;)<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

bu yazacağım biraz yersiz bir mesaj ama, olabilirini göstermek açısından önemli olduğunu düşünerek yazıyorum.

Denemedim, ama edindiğim önemli tecrübe derki, eğer kodu sen yazmadıysan asla istediğin gibi değildir.

İşin açıkcası, o kodu, delphi, vbasic, basic, access, ASP, mIRC script, biraz kitap karıştırırsam C++, eski bilgileri hatırlamak kaydı ile Pascal, bana 1 hafta süre verirsen PHP ile yazabileceğimi belirteyim.

Başka bir ayrıntı daha, üniversitede gördüğüm bir dönem basic dersi hariç hayatımda bilgisayar programlama dersi de almadım. Bu benim hobim. araştırma, deneme yanılma yöntemi ile öğrendim, öğreniyorum ve öğreneceğim.

Tabi işin bir de eğitim yanı var. Ne yazıkki ülkemizde 1 kaç üniversitenin bir kaç bölümü hariç tamamen ezbere dayalı bir sistem mevcut. ilkokuldan itibaren hiç bir işimize yaramayan bir sürü bilgi ile yükleniyoruz. Bu yüzden Burcu'ya kızamıyorum bile.

Benzer düşüncem olsa de yaramazkedicik epey ağır yazmış.

Ve cokomilk, evet göstermiyor olabilirler ama delphi öğrenmek çok zor bir şey değil.

Ve Burcu, dersi bıraktığına göre bu konuda rahatsın, benim üniv. de 7 sene sürmüştü... orta dereceyle bitirdiğim tüm okulların tüm derslerine hiç çalışmasam desem yeridir. kerşe araştırmaya yönelik bir sistemimiz olsaymış...

• burcu ask ıolsun biz yardım etmedik mi ?
  • burcu bi link.. ama uyelik geektiriyor.. umarim yardimci olur

http://www.hazirkod.com
  • teşekkür..
  • Valla helal olsun hepinize biz bi topic açıyoruz yardım istiyoruz bakan yok topici açan kız olunca herkes dalıyo tekrar tekrar helal olsun.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gurol</i>
    <br />

bu yazacağım biraz yersiz bir mesaj ama, olabilirini göstermek açısından önemli olduğunu düşünerek yazıyorum.

Denemedim, ama edindiğim önemli tecrübe derki, <u><b>eğer kodu sen yazmadıysan asla istediğin gibi değildir.</b></u>

İşin açıkcası, o kodu, delphi, vbasic, basic, access, ASP, mIRC script, biraz kitap karıştırırsam C++, eski bilgileri hatırlamak kaydı ile Pascal, bana 1 hafta süre verirsen PHP ile yazabileceğimi belirteyim.

Başka bir ayrıntı daha, üniversitede gördüğüm bir dönem basic dersi hariç hayatımda bilgisayar programlama dersi de almadım. Bu benim hobim. araştırma, deneme yanılma yöntemi ile öğrendim, öğreniyorum ve öğreneceğim.

Tabi işin bir de eğitim yanı var. Ne yazıkki ülkemizde 1 kaç üniversitenin bir kaç bölümü hariç tamamen ezbere dayalı bir sistem mevcut. ilkokuldan itibaren hiç bir işimize yaramayan bir sürü bilgi ile yükleniyoruz. Bu yüzden Burcu'ya kızamıyorum bile.

Benzer düşüncem olsa de yaramazkedicik epey ağır yazmış.

Ve cokomilk, evet göstermiyor olabilirler ama delphi öğrenmek çok zor bir şey değil.

Ve Burcu, dersi bıraktığına göre bu konuda rahatsın, benim üniv. de 7 sene sürmüştü... orta dereceyle bitirdiğim tüm okulların tüm derslerine hiç çalışmasam desem yeridir. kerşe araştırmaya yönelik bir sistemimiz olsaymış...
    [clps]

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by the_sepulchre</i>
    <br />Konu dışında tartışmaya açılabilir bi konu...Bi bayanı acaba en iyi bir bayan mı anlar?
    Ne dersiniz arkadaslar...[spr]

bi bayanı diğer bayanlar dahil kimse anlayamaz. çözülemeyesidirler bence[evlol][evlol][evlol][:P]
  • ben bi programcı arkadaş biliyorum ona mail atarsan sana yardım edecektir
    teknikersami@mynet.com istersen ona bi mail at....
  • Arkadaşlar kızlara bu kadar ilgi alaka şevkat vb olmasını kınıyorum. [ban]Sözüm gerçekten bir şeyler öğretmek isteyen arkadaşların dışındadır.Ben kız olduğu için cevap verenlere [evlol][evlol][evlol]Bu kız arkadaşlar sitemizde yeni ama ne kadar uzun ömürlü?Bana sanki şu ödev işini halletsem bir daha uğramam gibi geldi ama neyse!Lise ve şuan Üniversitede Bilgisayar Yazılım okuyorum.Söylediğin program basit ama bu sıra yazamam tek pazar günüm var o günde bırak benim olsun.Ama sana tavsiyem bir Delphi kitabı alman çünkü söylediğin program çok geleneksel yani her kitapta aynısı var.Ayrıca internette daha fazla araştır.Mutlaka vardır.Birde aklıma gelen bir adres var oraya bakhttp://www.hazirkod.com ama ben kitap almandan yanayım hemde öğrenmiş olursun!Sitemizde de daha fazla kızların katılımının olmasını isteriz.Sadece bir anlık değil bir zamanlık değil [evlol]

• WWW.PLANET-SOURCE-CODE.COM

BİZİM ARKADAŞADA OTEL YONETİM SİSTEMİ İSTEMİŞLERDE ÇOK İYİ BİR KOD BULMUŞTUM SADECE TURKCEYE CEVİRMEK KALDI YAKLAŞIM 3. MİLYON KOD VAR ARTIK ARADIĞINDA VARDIR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.