Bildirim
Lütfen Yardım....
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ödevini kendin yapmalısın. -
yapabilsem burdan yardım istemem zaten -
ödevi yaptırmak için değil, öğrenmek için yardım istesen? -
Zaten nasıl yapılacagını ögrenmek için yardım istedim örnek kodlarda ihtiyacım var -
yahoo dan arat. bu kadar aciz olmayın:-( -
Araştırdım ama bi sonuç alamadım. -
peki bu öğrenci yurt programı tam olarak ne iş görecek? -
Baslayıp ta bitiremediğim okulumu bitirmeme yardımcı olacak bu delphideki yurt programı..
Ögrenci giriş bilgileri , Öğrenci kimlik bilgiler , İzin kart , Listeleme(oda numarasın ve isme göre) , Yurd ücreti (3aylık) ve Cıkış olacak ana menude. -
<<< Burcu Member Since: 05/04/2004 >>>
Arkadaşlar Yapmayın. Burcu arkadaşımız Donanım haber'e yeni üye olmuş. Hemen böyle kestirip atıp, forumdan soğutmayalım. Yazıktır.
Yokmu aranızda bir link felan bilen... -
Ben de araştırdım google'da yahoo'da felan çıkmıyor. Çıksa yazcam. Çıkan sonuçlar hep delphi ile ilgili siteler felan. örnek uygulamalar ise hep derlenmiş, paketlenmiş. [oo] Yani kodu yok.
Burcu anladığım kadarıyla benzer bir progrmı alıp kendine uyarlayacaksın. Doğrumu?
Yokmu aranızda Delphi ile ilgilenen veya bir link felan bilen.? [nerd] -
Tesekkürler cokomilk benimde anlatmak istediğim buydu evet programmı alıp kendimce uyarlamaya calısacam.. -
istersen bir de hazırkod sitesindeki kodlara bir bak. Tam bir otomasyon programı bulamazsın ama parçaları birleştirebilir ve böylece bir yapı oluşturabilirsin sanırım.
Yine de anlamadım. Bunu yapacak beceriyi kazandırmadan neden böyle bir ödev istiyorlar ki ? [dry] -
"kendimce uyarlamaya calısacam.." > Yanlis bir hareket. Kendin ogrenip Delphi ile cok rahat 3 saate muazzam sekilde bitirebilinecek bir proje.
---
gargoyle,
"Bunu yapacak beceriyi kazandırmadan neden böyle bir ödev istiyorlar ki ?" > +1 -
delphiturk.com, programcilik.com adreslerinden bakabilirsin... database kullanacaksın bütün delphi kitaplarında bulursun bu konu anlatımını tavsiye edebileceğim beta yayınlarının delphi 7 kitabı gayet güzel anlatmış, başarılar. -
delphiturk.com, programcilik.com adreslerinden bakabilirsin... database, ado table yapılarını kullanacaksın bütün delphi kitaplarında bulursun bu konu anlatımını tavsiye edebileceğim beta yayınlarının delphi 7 kitabı gayet güzel anlatmış, başarılar. -
tesekkür ederim senay konuyla ilgili en yardımcı bilgi senden geldi bi bayanıda en iyi bi bayan anladı bunu birkez daha gösterdin. -
Konu dışında tartışmaya açılabilir bi konu...Bi bayanı acaba en iyi bir bayan mı anlar?
Ne dersiniz arkadaslar...[spr] -
buna pek yanıt geleceğini sanmam, forumda erkek çoğunlukta... -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by the_sepulchre</i>
<br />Konu dışında tartışmaya açılabilir bi konu...Bi bayanı acaba en iyi bir bayan mı anlar?
Ne dersiniz arkadaslar...[spr]
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Yaniliyorsun dostum. Sekil 1-A 'dan da gorulecegi uzare sedece bir bayan dogru durust yardim etmis. Burcu hakli bence..[^]
[ngt]
Benzer içerikler
- e-ticaret yapanların yorumları
- bulanık yazı netleştirme uygulaması
- çizim programları
- font bulma
- bilgisayarsız çizim tableti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X