Şimdi Ara

Lütfen Yardım 100 Megabit internetim var ama Ağ Bağlantılarında 72 megabit yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 megabit internet kullanıyorum fiber optik kablo cisco marka bir modem tp link marka 150 mbps lik routerım var bilgisayarım Lenovo ideapad z560

Arkadaşlar sorun şurdaki ağ bağlantılarımda 72 megabit yazıyor ve wireless la en fazla 50 megabit kullanabiliyorum ki bu gün içinde 10 15 e kadar düşebiliyor

Şirketi çağırdım kendi bilgisayarlarından baktılar ve bi sorun olmadığını bilgisayarımda sorun olabileceğini söylediler LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• Laptoplarda genellikle en fazla 54 megabit destekleyen kablosuz ağ adaptörleri bulunur.Ayrıca sinyal gücü azaldıkça bu 54 megabit de azalır.Size tavsiyem çok daha kuvvetli ve 100 megabit destekleyen bir kablosuz ağ adaptörü satın almanız.
  • valla biz 8 ile başlayıp 3 ile bitiriyoruz 72mbit şikayet ediliyor. ulan şehir merkezinde bi ev alacam bu gazla yahu. şaka bi yana 72 yazması başka şey 15 görülmesi daha başka şey. bende 65 yazıyor ama ben 7 kullanıyorum. 100 yazsa da 100 kullanamazsın zaten. ama verdiğin paranın karşılığını istiyorsun bu da hakkındır ama mümkün değildir.
  • anladım hocam çok teşekkürler
  • işte hocam sorun o 72 yazıyor ama bizde 100 var :D verim sağlayamıyoruz wirelessle. Kabloyla 80 85 i görüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.