Şimdi Ara

Lütfen Yardım 5 Dakika Bakıverin!!!(Mu-Site Kurulum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Sorunum 1.03n Kurudm Sql 2000 Kullanıorum Fakat Muweb 0.8 Acmaya Calısıom Fakat Bir Turlu Acamadım Her Yolu Denedim Acamadım Muweb 0.7 De Kuramadım Fakat Daha Once Farklı Version Kurdumda Muweb 0.7 Kurmustum

Yardımlarını Bekliorum Simdiden Teskkurr Ederim!!!

Mu-Manisa D3DiCAT3D S3RV3R ACICAM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskoc_mg -- 29 Nisan 2007; 14:35:04 >

• Kimse Bİlmiomu yada bilioda solemiyomu
  • Ben Biliyorum Ama Sölemem SanaKötüyüm Ben Kötüyüm Kötüyüm Kötüyüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskoc_mg

Benim Sorunum 1.03n Kurudm Sql 2000 Kullanıorum Fakat Muweb 0.8 Acmaya Calısıom Fakat Bir Turlu Acamadım Her Yolu Denedim Acamadım Muweb 0.7 De Kuramadım Fakat Daha Once Farklı Version Kurdumda Muweb 0.7 Kurmustum

Ayrıca Biraz Kafanı Kullan 7.0 ile uyumlu diiLki..Bu 2 db için Yazılmış Seninki ise 6db sadece 0.8 ve bir kaç site buna uyumLu?2db için yazılmıs birseyi 6db de nasi kullanabilirsin?
  • soleme sen zaten kendini begenmis senden gelcek yardım allantan gelsin
  • quote:

soleme sen zaten kendini begenmis senden gelcek yardım allantan gelsin

Bana Soleyene Bak Sen unuttun Galiba Neler Yaptıgını Bana Artistlik Yapıoydun Sımdı Bana kaldın?2db li Bişeyi 6 db için Kullanıyorsun Eski Günler Aklıma Geldikce Gülmem Geliyor
  • sus len sana muhtac kalmadm sadece yardım etmeni istedim

bu hata ne anlama gelior:Fatal error: Call to a member function on a non-object in c:\appserv\www\includes\muweb.php on line 44

hem ben 0.7 kullandım bise demiom ama 0.8 de olmuyo konusma dıbık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskoc_mg -- 29 Nisan 2007; 15:30:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sus len sana muhtac kalmadm sadece yardım etmeni istedim

bu hata ne anlama gelior:Fatal error: Call to a member function on a non-object in c:\appserv\www\includes\muweb.php on line 44

hem ben 0.7 kullandım bise demiom ama 0.8 de olmuyo konusma dıbık

Dıbık Diyene Bak Bana O Kadar Server Açtın Hepsi 2 Haftada Kapandi Nick Deiştirmedinmi Yalan De?Ayrıca 0.8 Olmuyo Diil Kurmayi Bilmiyorsun
  • Tmm O Zamanlar Acemidik Halen Oleyiz Bise Demioz Kapattım Kapatmadım Deil Nickimi Deistirdim Deistirmedim Deil 2 gunde Umut abi den 0.8 Kurmayı Ogrendi ........ kalktı akıllı ol bakk ona goree

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskoc_mg -- 29 Nisan 2007; 15:39:21 >
  • quote:

Tmm O Zamanlar Acemidik Halen Oleyiz Bise Demioz Kapattım Kapatmadım Deil Nickimi Deistirdim Deistirmedim Deil 2 gunde Umut abi den 0.8 Kurmayı Ogrendi ........ kalktı akıllı ol bakk ona goree

Ulan Benim üzüldügüm Senle Muhattap oLdugum Lan ogrndımmı Ogrendım Herseyıde Ogrendım MuMasterdan Magic_Lord dan Kimdense Kimden Ogrnedimmi oNa bak 08 Kurmakmı Sadece Sana Su KADAR Dıyorum umutbulgu Bnm Abim gibi Herseyide Ogretir Ogretir Sanane Snenden Daha AZ BU Alemdeyim Senden Daha Coq SeY Ogrendim umutbulgu ya Soralımmı Bana Ogretmısmı Ogretmemısmı 8.0 ı?Bu Kadar Dahada SenLe Muhattap oLmaya Deymez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaLNıZLoRD -- 29 Nisan 2007; 15:42:56 >
  • bu topic gi senle kavga etmek icin acmadım yalnızmısın nesin sadece birsey ogrenmek icin actım ama keske acmasaydım...
  • quote:

Benim Sorunum 1.03n Kurudm Sql 2000 Kullanıorum Fakat Muweb 0.8 Acmaya Calısıom Fakat Bir Turlu Acamadım Her Yolu Denedim Acamadım Muweb 0.7 De Kuramadım Fakat Daha Once Farklı Version Kurdumda Muweb 0.7 Kurmustum

MuWeb 0.8 in 6 db li versıyonu var onu kullan ve acıklamaları dıkkat et ragezoneden bir sorunun olursa bana pm atabilirsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeTBoY -- 29 Nisan 2007; 17:14:18 >
  • ben bilmiyom bilsem solerdim kankam ah bi bilsem yaf ama bak bulursan banada solemeyi unutma

saygilar !!!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.