Şimdi Ara

Lütfen yardım.. (5800 XM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben yurtdışından 5800 getirtecem, bir haftadır bu forumu 5800 hakkında bilgi edinmek için okuyorum ve bazı kesim telefondan çok memnun ama bazı kesimde telefona karşı büyük bir tepki sahibi. Sizlere bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim...

1) Telefonda sürümden kaynaklanan sorunlar var deniliyor ne derece doğru? Birde sürüm yükseltilince sorunlar gideriliyormu?

2)Telefonun ön kamerasında bululan kasa açıklığı her versiyonda varmı ve ekranın toz ile dolmasını sağlıyormuş bu konu hakkında düşüncelerınız ?

3)Reset sorunu varmı?

4)Bu telefon çok hoşuma gidiyor alıyımmı almayımmı?

Beni bilgilendirirseniz sevnirim..

• 1- Telefonda sürümden dolayı sorun yok. Teknik ufak tefek hatası olan telefonlar belli zaten. Kodlarına göre düzenlenen firmware ler ile düzeltilmeye çalışılıyor. Sorunu olmayan telefonlar için firmware yok. Firmwareler aynı zamanda telefonun ve işletim sisteminin daha da geliştirilmesi için geliştiriliyor.

2- Kasa açıklığı yok, varsa da ben henüz görmedim.

3- Reset sorunu olmayan telefon varmı ? standart işletim sistemi dışındaki tüm telefonlarda reset sorunu vardır. Zamanla düzelir veya düzeltilir. Hiç de olmayabilir. Telefonu arka cepten çıkardığımızda bence reset sorunu da ortadan kalkacaktır.

4- Eğer tuşmatik telefon alışkanlığınız yoksa, yada tuşmatik hastalığınız varsa ve kısa bir zamanda tedavi edebilecekseniz, alın. Fiyatı da çok ekonomik şu aralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 22 Ekim 2009; 23:08:12 >

• bende var, memnunum.. sadece tek kötü yanı,
    tema efektleri actıgında biraz yavaşlıyor..
    birde bazen sensörü adamı deli edebiliyor..
    dokunmatiği iphone kadar iyi değil..
    he birde gece cekilen fotoları hiç kalteli değil.. kameradan üst düzey birşey bekleme..
  • Şuanki fiyatlarla fiyat/performans cihazı bence.

Ama yurtdışından getirtme şansınız varsa üst modeller öneririm.
  • Yurtdışından 300-350 tl gibi bir fiyata alabilirmiyiz temiz durumdakini örneğin budapeşte'den?
  • Yurtdışında 300 -400 dolar arası , Türkiye ile bir farkı yok. Burada ki garanti kapsamınıda unutmamak gerekir.
  • 1-Bu Zamana Kadar Hiç Öğle 1Soruna Rastlamadım.
    2-Telefon Şuan Elımde ve Ön Kamerasını 10Dk Dır İncelıyorum Acıklık Felan Yok .. Ekranda Gayet Temız En Ufak 1Toz VB. Yok.
    3-Evet var ama Ogle Abartılıcak 1Olay Degıl. Ayda - Yılda 1.
    4-Eger Dokunmatık ve Aynı Zamanda Kullanıslı +Eglencelı 1Telefon Arıyorsan hıc Kacırma Al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu konuyu açtım telefonu alacam diye biraz beklemek gerekti telefonu şimdi almak istiyorum yine bir takım sorularım olacak aydınlatırsanız çok sevinirim..

1.Telefonda hala sorunlar mevcutmu
    2.Alacagım telefonun sürümü ne olsun?(numarasıyla verirseniz sevinirim)
    3.Yeni sürümde hatalar varmı?

Şimdiden çok tşkler..
  • hocam anakonu daki arkadaşlara sorarsan yardımcı olurlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.