Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM.......9800 GX2DE DÜŞÜK FPS CRYSIS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok hocam floopy tırtlamış ne zamandır kullanmıyordum başkasının bilgisayarında yada ne bilim flash disk bulsamda yapsam olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nordland

yok hocam floopy tırtlamış ne zamandır kullanmıyordum başkasının bilgisayarında yada ne bilim flash disk bulsamda yapsam olurmu?

Ekran kartını söküp başka bir makinada aynı bu dediklerimi yaparakta yapabilirsin ya da sağlam olan bir disket sürücüyü söküp kendi makinana takabilirsin... Hiç fark etmez ;)
  • sana verdiyim kartın testleri:

750-1150-1875 fani da full yaptim 55 derecede bitirdi butun testleri

LÜTFEN YARDIM.......9800 GX2DE DÜŞÜK FPS CRYSIS
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberwar

sana verdiyim kartın testleri:

750-1150-1875 fani da full yaptim 55 derecede bitirdi butun testleri

LÜTFEN YARDIM.......9800 GX2DE DÜŞÜK FPS CRYSIS

9800GX2 için 55 derece çok iyi bir sıcaklık!
  • bende 70 e çıkıyor nvidia cooler master kasa war arkada egzos önde bir fan daha war yanda 4 tane fan war 70 dereceyi buluyor belkide vista ile alakalı bir durum olabilir yada nvidia çipsetlerin aşırı ısınmasıda olabilir.hocam ben müsait olursam arkdaşımda yapacağım bios işlemini haber wereceğim
  • quote:

bende 70 e çıkıyor nvidia cooler master kasa war arkada egzos önde bir fan daha war yanda 4 tane fan war 70 dereceyi buluyor belkide vista ile alakalı bir durum olabilir yada nvidia çipsetlerin aşırı ısınmasıda olabilir.hocam ben müsait olursam arkdaşımda yapacağım bios işlemini haber wereceğim

Tamam kardeşim. Sıcaklık olayı senin dediklerin doğru değerler. Endişe etme 9800GX2 modelleri 105dereceye kadar dayanıklıdır ve yukarısında zaten kendini kitler! Bu yüzden sıcaklıkları kafana şimdilik çok takma. Zaten üzerinde dediğim gibi koruması mevcut ve 105derece limiti var. Güzel haberlerini bekliyorum...
  • Sorunu halen çözmediniz mi arkadaşlar, bu arada konu sahibi sürekli tehdit vari pm ler ile karşı tarafı rahatsız ediyormuşsunuz.

Aranızda bu alış verişi sonuçlandırmanızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Sorunu halen çözmediniz mi arkadaşlar, bu arada konu sahibi sürekli tehdit vari pm ler ile karşı tarafı rahatsız ediyormuşsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Sorunu halen çözmediniz mi arkadaşlar, bu arada konu sahibi sürekli tehdit vari pm ler ile karşı tarafı rahatsız ediyormuşsunuz.

hocam 1 kere öyle mesaj cektim ve özür diledim burada galiba dikkay etmediniz ben tehditde etmedim ayrıca dedimki yöneticlerden izin alıp adını dolandırıcı diye yayarım dedim sadece 1 kere pm attım.o arkadaşdan özür diledim terbiyesizlik yapmasın.sizin başınıza böyle birşey gelmediği içim yorum yapmayın saygılar.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nordland -- 29 Ağustos 2008; 19:38:58 >
  • quote:

dolandırıcı diye yayarım dedim sadece

daha nasıl tehtid edilir bilmiyorum
    ayrıca yoneticilerden laf yedikten sonra herkes ozurdiler

neyse onemli deyil özrün kabul edilmistir buyukluk bende kalsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberwar

quote:

dolandırıcı diye yayarım dedim sadece

daha nasıl tehtid edilir bilmiyorum
    ayrıca yoneticilerden laf yedikten sonra herkes ozurdiler

neyse onemli deyil özrün kabul edilmistir buyukluk bende kalsın...

ama hocam hala tehdit ediyor demişsiniz bir kere mesaj cektim sadece.bir anlık sinirden kızdım özür diledim

BEN SAYGIMDAN ÖZÜR DİLEDİM LAF FALAN YEMEDİM UMURUMDA DEĞİL EDİLEN LAFLAR... YÖNETİCİLERDEN LAFMIŞ BAK BAK BEN VİCDANIMI DİNLEDİM AMA SENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nordland -- 31 Ağustos 2008; 9:26:03 >

• tamam dostum dediyin gibi olsun
    bu arada ne yaptın kartı vatana goturdun mu_?
  • eski nickimle giriş yapıyorum evet dostum götürdüm teşekkür ederim ilgine.bir an kan beynime sıcaramış gibi oluyorum bazen afedersin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.