Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM.......9800 GX2DE DÜŞÜK FPS CRYSIS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar arkdaşlar.9800 gx2 aldım hangi driverı yüklediysem sorun cıkarıyor unreal 3de fps gtxde oynadığım fps ile aynı kalıyor.Very high 4xaa yapınca 1440*900 de hemen 9 fpsye düşüyor yüklemediğim driver kalmadı.Bağlantı kablolarını eksiksiz taktığımdan eminim.

sistemim

evga 780i SLI
    e8400 4,365 ghz
    4x1 ocz slı-ready 1045 mh 5-5-5-15
    recom 1050 watt power

175.16
    177.79
    177.83
    177.89
    bu driverların hepsini yükledim ama sonuç hüsran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nordland -- 24 Ağustos 2008; 22:55:08 >

• işin ilgin yanı 3dmark06 sonucu

ayrıca CRYSIS HERŞEY VERY HIGH 4XAA 1440X900 ÇÖZ.

• buda driver yüklemesinden sonra her zaman çıkan hata o kadar format attım xp kurdum gene aynı

• 3d mark skorları hikaye önemli olan oyun içi performans
  • hocam kartı yeni forumda bir arkdaşdan aldım.evde 8800 gtx war onu taktım aynı ayarlarda o bile 20 fps werdi o görüntüde 15-20 alıyor
  • çift gpu larda var bi sorun 3870x2 de crysis te sürücü problemi yüzünden kötü performans veriyordu ama senin kartın sorunlu gibi değiştirmek gerekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 23 Ağustos 2008; 0:48:30 >
  • az önce girdim oyuna multüplayer actım 85 fps gördüm cok aniden 17 fpsye indi.cok garip 1 şekilde yani crysisdeki ani fps düşüşleri gibi değil mesela 80 ken 70e iner ok.85den 17 ye indi daha soınra inaılmaz derecede stabilite düştü......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorun nividia ayarlarından multigpu nun kapalı olmasındanmış...ugur arkadasım birazdan sonucu ayrıntılı şekilde yazar
  • formatladıktan sonra düzeldi alet herkese teşekkürler bende anlamadım bu işten birşey zaten
  • Gtx 280 alsaydın daha mantıklı olabilirdiAraştırsaydın keşke almadan önce neyse hayırlı olsun
  • arkadaşlar multiplayer acınca sorunla karşılaşmadım gene aynı hata başıma geldi.19 fpslere kadar düştü off ya off 177.89 diriverı kullanıyorum
  • hacı bendede aynı kart var o bölümde tam o yerde 55 fps civarı alıyorum işlemcim e8400 4.25 ghz fizik yüklü bence vistaya format at

bide kartın yük altında kaç derece oluyo benim ki 100 lere dayanıyoda ondan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 23 Ağustos 2008; 13:48:12 >
  • walla 70den fazla yükselmiyor.benim kartta heralde sorun war 177.89 driverı kurup yeniden denedim.hala aynı sorun war 25 fps bu sefer.hocam sen hangi ayarlda hangi çözüznürlükte alıyorsun 55 fpsyi? 4xxa hepsi very highda benim fpsler düşüyor
  • Kartınız pci express 16x'de mi çalışıyor? GPU-Z'den bir kontrol eder misiniz?
  • nvidia sorun çıkarmaz ati sorunlu diyen arkadaşlara bu mesajın linkini vericem
  • Dostum sana bir bilgi veriyim.Crysis oyunu çift gpu olayını sallamayan bir oyun o yüzden 9800 Gx2 ile o oyunda o performansı alırsın dert etme kartta bir şey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: nordland

walla 70den fazla yükselmiyor.benim kartta heralde sorun war 177.89 driverı kurup yeniden denedim.hala aynı sorun war 25 fps bu sefer.hocam sen hangi ayarlda hangi çözüznürlükte alıyorsun 55 fpsyi? 4xxa hepsi very highda benim fpsler düşüyor

1440 x900 4aa 16af de bi de crysis yamalarını yükle bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nordland

formatladıktan sonra düzeldi alet herkese teşekkürler bende anlamadım bu işten birşey zaten

pm yolluyorum arkadasım ama pm alımın kapalı
    o yuzden buraya yazıyorum

tamam sorun yok hersey normal diyorsun
    sonra geri vericem diyorsun

kendime monitor aldım
    + iki adet gtx280 siparis ettim
    yarın geliyor buda 2000 ytl eder

iade soz konusu olamaz daha dogrusu hic bir yerde iade olmaz
    sapasalam kart 3dmark2006 da 22000 puan alıyordum o kartla
    sen memnun kalmadım diyosun
    sistem uyusmazlıgın varsa yapabileceyim hic bir sey yok!!!
    tekrar forumdan satısa cıkrartabilirsin

6 ay once bende 500 ytl ye sıfır anakart almıstım vatandan
    ddr2 yerine ddr3 almısım yalnıslıkla
    kimse benden iade almadı
    gitti ustune 700 e ddr3 ram aldım
    baska secenek yoktu

senin icin yapabileceyim bisey yok uzgunum

benim 6 aydır kullandıgım kart o
    ve cok mumnundum
    aldıklarım olmasa sorun olmazdı

ama dediyim gibi 2000 ytl harcadım dun...
    _________________________________________________________________________________

benim bir sucum varsa biri soylesin

•  LÜTFEN YARDIM.......9800 GX2DE DÜŞÜK FPS CRYSIS

pcı-express resimdeki gibi 16X çalışıyor
  • şimdi sorun var mı? Format attım düzeldi yazmışsın.Düzeldi mi?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.