Şimdi Ara

NVIDIA MX330 oyunlarda düşük FPS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lol, valorant,csgo oynarken başta 100-150 fpsle başlıyor lakin oyun ilerledikçe fps 40 a kadar düşüyor oyunu oynatmıyor. Pil yüksek performansta diğer ayarlar default sürücüler güncel en son halinde. Isınma kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama laptop yeni henüz ve soğutucuyla oynuyorum altında. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Özellikler: Intel Core i5 1035G1 8GB 1TB + 256GB SSD MX330

• Çözüm bulabildiniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende de Mx330 ekran kartılı laptop var. İşlemcin oyun işlemcisi olmadığından valorant cs-go gibi oyunlar işlemci oyunlarıdır işlemciye daha çok yük biner. Benim işlemcim iNTEL İ5 10210U ben işlemcimin hızını 2.00 ghz ye sabitledim ve nvıdıa control panelinden yüksek performanslı nvidia seçeneğini seçtim ardından oyunu nvidia geforce experıence uygulamasından açıyorum bunlar sayesinde cs-go en yüksek ayarlar 90-100 fps dropsuz valorant daha denemedim o da cs gibi fps değeri verir büyük ihtimalle ve gta 5 en yüksek ayarlarda 40 fps alıyorum fakat arada drop giriyor ama ben de soğutucu ile kullanıyorum oyun oynarken ve şarjda oynayın pilde kasma yapıyor oyunlar ( soğutucu markam: Frisby FNC-5230ST Oyuncu Notebook Soğutucu Stand)
    (Bilgisayar marka ve özelliklerim: Lenovo Ideapad L3 15IML05 Intel Core i5 10210U 8GB 512GB SSD NVIDIA GeForceMX330 Freedos 15.6")NVIDIA MX330 oyunlarda düşük FPS sorunuNVIDIA MX330 oyunlarda düşük FPS sorunuNVIDIA MX330 oyunlarda düşük FPS sorunu

• Bende oyunlarda düşük fps alıyordum meğerse redistributable visual studio danmış bunu yaz google a en üstteki yere gir indir 2015-2019 u yüklüyor ve max fps alıyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.