İyi akşamlar arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi çoğu oyunlarda FPS drop yiyorum ya da aldığım fpsler 45-55 civarı. Neyden kaynaklanıyor olabilir? Youtube'dan oynanışlara bakıyorum değerler çok yüksek çıkıyor lütfen yardım edin. Sistem Özellikleri: Windows 11 Home 1X16GB DDR4 2666Mhz (1333Mhz) Ram İ3-10100F RTX 2060 6GB 480GB SSD 1TB HDD 30DK'lık Hogwarts Legacy oynanışından değerler bunlar. Diğer oyunlarda durum aynı. Neden Kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar? |
i3-10100F RTX 2060 Sistemde Çoğu Oyunlarda Düşük FPS Alıyorum
-
-
YouTube’dan nedense ben de izlediğimde kafayı yiyorum. 60 FPS alamadığım oyunları adamlar aynı sistemle akıcı oynuyor. Bu Hogwarts Legacy hangi ayarlarda? Oyun optimizasyon özürlü bu FPS normal olabilir -
Oyun ultra DLSS performans modunda hocam. Bu arada bende anlamadım Rdr2 Ultra ayarlarda şehir içinde 45fps ortalık alanda 50-60 fps alıyoken bu oyunda ne hikmetse her saniye drop yiyorum, texture'lar geç yükleniyor ama youtube'dan aynı sistemle oynayan bi adamı izlediğimde akıcı oynuyor anlamadım kafayı yiyeceğim oyuna 1000 tl verdim iade de edemiyorum oynanışım 2 saati geçtiği için
Bu da RDR2 Ultra Ayarlarda DLSS Performans Modundaki 30 DK oynanış değerlerim
-
Hocam problem yok rtx 2060 o oyunu DLSS ile bile ultrada anca bu kadar açar oyun problemli çünkü. Bende rx6600 var medium-high karışık ayarlarda sabit 60 fps alamıyorum -
Hocam bilemedim ac valhalla da bile ultra ayarlarda average 70 fps alıyordum Hogwarts'tan sonra kafam çok karıştı oyunda sürekli fps drop yiyorum ayar değiştirmekten düşürmekten oyundan bi halt anlamadım
-
Valla dediğim gibi ben sisteminde problem olduğunu düşünmüyorum hocam oyunun kendisi problemli bir de orijinal almışsın denuvo belası ayrı zorluyor olabilir. YouTube videolarına aldanma kafa karıştırıyor çoğu yapacak bir şey yok ayarları düşüreceksin mecbur. Ben droplardan bıktığım için 40 fps e sabitleyip oynamıştım oyunu -
Anladım hocam dediğiniz gibi yapıyorum o zaman. yapacak bişey yok boşu boşuna videolara aldanıp 1k verdik çöpe attım gibi bişey oldu parayı
-
Bende i3 10100f + rtx a2000 6gb var bu dediğin oyunları oynamadım ama witcher 3 yüksek dlss kalite rt yok şehir dışı 70fps şehir içi 45
Bu iki ekran kartı birbirine yakın
Dirt rally 2.0 yüksekte 70fps bazen 40a düşüyor
Cpu hiç darboğaz yapmıyor. Rtx 2060 dan da tahminimce bu değerleri alman normal -
Anlıyorum Hocam. Peki Sizce darboğaz var mı şuan benim sistemimde?
-
I3 10100f rtx 2060 birbirine denk diye biliyorum.
-
tamamdır hocam teşekkürler darboğaz yokmuş
-
ram tek kanal o yüzden düzgün performans alamıyorsun.
-
o da olabilir ama intel işlemcilerde dual channel ram yapınca fps artışı taktigi olmuyor diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheonahmett -- 16 Ekim 2023; 1:27:2 > -
amd yada intel fark etmiyor,çift kanal ram performansa etki eder.
-
tamamdır deneyeceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X