Şimdi Ara

lütfen YARDIM ARKADAŞLAR !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İYİ GÜNLER ARKADASLAR ARABA RENAULT FLASH R 11 ALARM SESİ ÇIKIYORDU AÇMA KAPama SESİ FALAN BİR KAÇ GÜNDÜR AÇIP KAPATIYORUM AMA SES ALAMIYORUM
    SESSİZ TUŞUNAMI BASTIM ne YAPTIM BİLMİYORUM Bİ ANDA BÖLE OLDU BENLE ALAKALI BİR DURUMMU ACEBA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...

• quote:

Orijinalden alıntı: cenefır

İYİ GÜNLER ARKADASLAR ARABA RENAULT FLASH R 11 ALARM SESİ ÇIKIYORDU AÇMA KAPama SESİ FALAN BİR KAÇ GÜNDÜR AÇIP KAPATIYORUM AMA SES ALAMIYORUM
    SESSİZ TUŞUNAMI BASTIM ne YAPTIM BİLMİYORUM Bİ ANDA BÖLE OLDU BENLE ALAKALI BİR DURUMMU ACEBA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...

Sessiz tuşuna basmışta olabilirsiniz alarm için olan ses hoparlöründede belki sıkıntı olabilir ilk önce sessiz tuşunu deneyin
  • alarm ınwells oto alarmı ne yapmamı önerirsiniz
  • quote:

alarm ınwells oto alarmı ne yapmamı önerirsiniz

Dediğim gibi sessiz tuşu açık mı kapalı mı açıkmı ona bakın olmazsa alarm hoparlörüne bakın.
  • Peki sessiz tusu ile kapattiysam bunu geri nasl acablrm ornegin normal kapilar acik iken sessiz tusu ile kapattm ise geri nasl accam sesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki sessiz tusu ile kapattiysam bunu geri nasl acablrm ornegin normal kapilar acik iken sessiz tusu ile kapattm ise geri nasl accam sesi

Tekrar aynı tuşa basarsınız hocam
  • denedim ama değişen bişey olmuyor o zaman geriye hoparlör kalıyor hoparlöre bakmak lazım ama nerde onuda bulamıyorum nereye monte edildiyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

denedim ama değişen bişey olmuyor o zaman geriye hoparlör kalıyor hoparlöre bakmak lazım ama nerde onuda bulamıyorum nereye monte edildiyse

Alarmı çaldırın ses nerden geliyorsa hop da ordadır.
  • ses alamıyorum o yüzden nerden geldiğinide bilmiyorum sesin
  • quote:

ses alamıyorum o yüzden nerden geldiğinide bilmiyorum sesin

Hocam oto elektrikçiye gidip daha iyi bilgi alabilirsiniz burdan görmeden pek yardımcı olamıyorum.
  • saol hocam verdiğin bilgiler için
  • Önemli değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.