Bilgisayar: İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional OS Servis Paketi Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Bilgisayar Adı PASCAL Kullanıcı Adı Mert
Anakart: CPU Türü Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Anakart Adı Asus P5GPL-X (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Anakart Çipseti Intel Grantsdale i915PL Sistem Belleği 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Türü AMI (09/19/05) İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM2) İletişim (COM ve LPT) ECP Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)
Görüntü Birimi: Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON X550 Secondary (256 MB) Görüntü Bağdaştırıcısı RADEON X550 (256 MB) 3D-Hızlandırıcı ATI Radeon X550 (RV370) Monitör Tak ve Kullan Monitör [NoDB] (160675137)
Çokluortam: Ses Bağdaştırıcı Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [C-0]
Ekran kartı dışında herşey normal çalışıyor fakat oyun oynarken oyun gayet hızlı ama 5 6. dakkalarda ekran kartı(ATI RADEON x550) kitleniyor ve oyunu kapatıyor. Oynadığım oyun Warhammer ve stronghold. Sorunu çözmemde yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeş farklı bir ram bulabilirsen rami değiştirerek bir dene genelde böyle hatalar ramdan kaynaklanıyor.
Ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve oynadığı oyunlarda hiçbir problem yaşamadım. Warhammer oynamadım ama problemin oyundan kaynaklandığını düşünüyorum....
ekran kartının güncel driver ını yükle daha sonra catalyst de en alt kısımda vpu recovery i kapat daha sonra kartının ısı degerlerini elle veya program ile kontrol et fanın %100 çalıştıgından emin ol aşırı ısınma sorunu olabilir eger hala sorun yaşıyorsan kartı garantiye vermeyi düşün,, ama sadece belli oyunlarda yapıyorsa bunun oyun ile alakalı olabileceginide söyleyebilirim ama sen başta kartı soguk tutmayı dene reset zamanı uzarsa anlaki ısı sorunu