Şimdi Ara

Lütfen Yardım ! Çok Acil 816n

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cihazın hafızası yetersiz diye root yetkisi verip indirilen uygulamaları falan hafıza kartına kuracaktım derfken adım adım uyguladım çok uzun sürdü en son dayanamayıp bşeyler yaptım cmd ekranında okey dedi ama son root etme denilen bölümde hata yaptım galiba sonra cihaz açılır gibi oluyor altta kırmızı bi kaç satır yazı çıkıyor en altta sonra ses kısma ve güç tuşuna basarak açılan menü geliyor karşıma ve recovery e basınca kırmızı üçgen içinde aşağı bakan ünlem geliyor başka türlü ne bi işlem ne de cihaz açılıyor, lütfen acil cevap verin yetiştirmem gerek bu akşama

• beyler yok mu bilen ya vallahi zor durumdayım
  • Eger custom recovery yuklediyseniz yukleme sirasinda hata vermis olabilir.

Bu sebeple açamıyorsunuz.
    Cmd den tekrar deneyin custom recovery yuklemeyi

Cihaz modeline uygun custom recoverynin en güncel surumunu indirip cmd uzerinden kurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heydudee H kullanıcısına yanıt
    hocam yalnız ben androidden hiç anlamıyorum yaptıklarım tamamen tesadüfen video izleyerek olan şeyler bilen biri detaylı bi şekilde anlatırsa çok makbule geçer
    hocam yalnız ben androidden hiç anlamıyorum yaptıklarım tamamen tesadüfen video izleyerek olan şeyler bilen biri detaylı bi şekilde anlatırsa çok makbule geçer

beyler bi şekilde twrp kurdum galiba ondan bişey anlamadım derken cwm kurdum sonunda recovery e giriyor cihaz ama bootloader ve recovery arasında git gel yapmaktan başka bi şeye yaramıyor cihazı naasıl açarım yardmcı olrusanız sevinirim
  • Cihazınızı normal açın ve açarken direk rrcovery e atıyorsa işletim sistemi yani rom yüklü değildir.

Hafıza kartına cihaza uygun romu atıp Custom recovery i yani twrp ya da cwm yi kurduysanız oradan yeni romu yükleyin

eğer custom recovery yüklü değilse pc deki cmd den tekrar yüklemeyi deneyin

TWRP yüklüyse başka recovery yüklemenize gerek yok yeni custom recovery yüklemeye çalışmayın.

YOUTUBE'tan ''How to install rom with TWRP'' gibi bir cümleyle arama yapın bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 5 Nisan 2016; 1:27:19 >
  • İşin çok zor dostum htc sistem çöktüğü an tekrar orjinalini kurmak çok zordur htc telefonlardan anlayan biri yardım edebilir sana aksi her kafadan bir ses söylenir ve sen asla yapamazsın zaten android anlamıyorum demişsin ve bu işler için gerçekten zor bir telefon seçmişsin benim öyle bir telefonu çöpe atmışlığım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Silinebilr.....
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • godzilla34 kullanıcısına yanıt
    hocam twrp yüklü fakat kaç tane rom denediysem kabul etmiyor cihazı relock yapıp ruu rom kurmaya çalıştım o da nafile uygun bi rom nerden bulucam o kadar baktım başka bişey çıkmıyor varsa bildiğiniz bi yer link verirseniz memnun olurum
    @heydudee
  • Benim One M8 cihazımda bir tweak yükledim işletim sistemi brick olmuştu hiç bir şekilde açamıyordum

CMD komut yerinden saf android kurdum One M8 için açıldı ardından recovery e girip android kitkat 4.4.4 sense 6.0 yükledim sorunsuz kullanıyorum

cihazınızın tam modeli nedir ? HTC Desire 816 için bakıyorum ama HTC Desire 816 A5 isim kodu gibi farklı romlar çıkıyor.

XDA dan ya da benzeri forumlardan bulabilirsiniz

modelin tam açılımını yazarsanız bende bakabilirim

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f485/htc-desire-816-official-stock-roms-always-updated-1948682/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heydudee -- 5 Nisan 2016; 23:40:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.