Şimdi Ara

lütfen yardım daha yeniyim 2.71 ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 2.71 den 1.5 a downgrade yaptım devhook da yukledım oyunları oynuyorum guzelce ama fotolarıma bakamıyorum cunku foto bolumunde versıyon degıstırıyo makına.

birde ripli oyunları cok parcalı oyunları nasıl bırlestırebılırım?programı falan varmı?ne yapıcam ?yardım?

• çok parçalı dosyalar genelde rar dosyalarıdır. winrar ile herhangi birini açtığında otomatik birleştirir. örneğin 30mb lık 5 dosyadan birini açtığında winrar ekranında birleştirilmiş halde orijinal dosyayı görürsünüz.

Fotoğraf bölümünde versiyon değiştirmesi ilginç, ben de aynı işlemi yapmıştım ama hiç böyle birşey duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 5 Aralık 2006; 16:19:12 >
  • SEN DEV-HOOK FİLANMI GÖSTERDİN VS YÜKSELİYOSA ÖYLEDİR
  • saolun ben cozdum versıyon 1.5 ta fotolarıma bakcam.arkaplanı kullanamıyorum.
    versıyon 2.71 de ınternete gırcem ama yıne arkaplan kullanamıyorum malesef onemlı de degıl o kadar .Benım baska bı sorum daha var oda
    - gta yı ındırdım oyunun formatı cso yada ıso degıl psp/game dıe klasor var ıcınde dolu dosya var bu oyunun nasıl ve hangı programla yuklıcem ??????????????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.