Bildirim
Lütfen yardım.darboğaz sorunu galiba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İşlemcin 5 nesil geride.Bu işlemciye bu kartı kim önerdiyse kafasını yaşamak istiyorum. -
Ben kendim önerdim hocam
Darboğazdan dolayıdır dimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
krdşm o ilşelmciye o kartı kim önerdiyse baya saçmalamış aynn dar boğaz sorunu uyumlu deil -
Hitman son çıkan oyununu high ayarda 45 fps ile oynuyorum ortalama normal mi sizce
işlemciniz kesinlikle kötü değil, ekran kartınızı çok fazla kısıtlamaz, başka bir sorun var gibi. Acaba aynı ekran kartı ile oyunlardaki ortalama fps değerlerini karşılaştırma imkanınız oldu mu? youtubda ekran kartınızı yazarak oyunlara baktınız mı ? aşağıdaki oyun testlerinde kullanılan ekran kartı gtx 670 yani sizin gtx 960 ile hemen hemen aynı performans da, ve işlemcilerin performansları ortada , sizin işlemci yok ama testeki kullanılan i5 2400ü baz alarak sonuç çıkarabilirsiniz ,
http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/65031-amd-kaveri-a10-7850k-a8-7600-review-19.html
-
Istedigin fps degeri kac mesela 60 felan mi? -
Cod infinite warfare oyununda nigh ayarda 1080p çözünürlükte ortalama 55 60 fps alıyorum normal mi bu.kusura bakmayın hiç anlamıyorum pc işinden doğru düzgün.işlemci oyunda 68 dereceyi görüyor ondan olabilir mi
Hemen hemen
Sistemin high ve yukarisi ayarlar icin zayif beklentini dusur bence. -
Battlefield 1 i ultrada 55 60 fps de oynuyor.
Gta 5 i msaa falan kapalı very high ayarda 50 fps altına düşmüyor şu anda.sorun ekran kartı driverinin çok eski sürüm olmasıymış.güncelledim düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X