Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivar -- 20 Nisan 2016; 17:19:01 >

• +
  • nasıl yani, kendisi coc oynamıyor sanırım yoksa kendi google hesabında kendi köyü olurdu, senin köy de tamamen silinirdi.
    aksi durumda ise arkadaşın senin köyüne istediği zaman istediği android cihazdan google hesabı ile giriş yapabilir.

bunu önlemek için oyun içinden desteğe yazmalısın, durumu anlat, köyün senin olduğunu kanıtlamanı isteyeceklerdir.
    köyü ilk oluşturduğun tarih ve şehiri soracaklar
    ve yaklaşık 5-10 soru daha, köyün tp si, leveli, bulunduğu klan vs
  • Supercelle mesaj yolladım şuan bekliyorum..Merak ettiğim diğer bir soru ise o hesabını benim telefona bağladı o hesapla ilgili tüm herşeyi telefondan nasıl kaldırırım?
    Ayrıca ben kendi hesabımı bağlasam o yine girebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ivar -- 15 Mart 2016; 20:31:51 >
  • senin köy arkadasının gmailine bağlandı ise ya gmaili alacaksın yada supercele durumu anlatıp o gmail ile senin köyün bağlantısının kesilip senin alacağın gmaile senin köyünün bağlanması gerek supercell kabul eder umarım... senin köy gmaile bağlı o gmailde arkadaşının oldugundan arkadasın gmaili telefon numarası veya gizli soru, mail ile kendi üstüne hep alacaktır bir kişi bir hesabı açar sonra ne yapsan o hesap başkasının olmaz illaki bir şekilde alır her bilgisini biliyor nede olsa supercellde bitiyor iş...
  • arkadaşının derdi neymiş acaba. böyle işgüzar adamlara oldum olması ayar olurum.
    destekden size yardımcı olurlar her türlü. artık sizde bir google hesabı açıp bağlayın hesabınızı.
  • Destek mesajı yolladım..Onun hesabının bağlantısını kesip kaldırdım şimdi kendiminkini bağladım sizce sorun çözülür mü?
    Cevaplarınız için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.