Bildirim
LÜTFEN YARDIM EDİN!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
onu normal prizlere uyacak şekilde dönüştüren adaptör fişler var, elektronikçilerde bulabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: yasir
onu normal prizlere uyacak şekilde dönüştüren adaptör fişler var, elektronikçilerde bulabilirsin
demek basit bi sorunmuş. ben de ne yapcam diye kara kara düşünüyodum. çok sevindim. yarın hemen gidip alıyım bitane.
teşekkür ederim yasir kardeş. -
nerdeyse her elektrikçide 3-5 ytl ye bulursun. -
quote:
Orjinalden alıntı: özgün
quote:
Orjinalden alıntı: yasir
onu normal prizlere uyacak şekilde dönüştüren adaptör fişler var, elektronikçilerde bulabilirsin
demek basit bi sorunmuş. ben de ne yapcam diye kara kara düşünüyodum. çok sevindim. yarın hemen gidip alıyım bitane.
teşekkür ederim yasir kardeş.
rica ederim
-
eğer daha aza para vermek istersen kendin de yapabilirsin ama orjinlik uçar gideer
nasıl olacak dersen elektrik bilgisi olan birisi yapabilir.(riskli bir durum ! ) -
Ya hiç uğraşmaya gerek yok girişleri yuvarlak olmayan kablosuz 3lü fişlerin içine dahi giriyor onlar
ayrıca amerikan fişi satılıyor onu takmak için
Ben 2 hafta önce bauhaus tan aldım 1 YTL -
çok teşekkür ederim arkadaşlar.
sorun çözülmüştür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X