arkadaşlar geçen gün pspde oturarak oyun oynarken psp elimden kaydı we düştü ama elime aldığımda kapanmıştı sonra açmaya çalıştım açıldı.... bende daha umd disk yok alırsam umd diski çalıştırırmı acaba lütfen cewap werin ona göre umd alıcam,ama pspde çalışmayan hiçbişey yok tuşlarda ve pspde,ama umd2de nolduğunu bilmiyorum açıklarsanız sewinirim bişey olmuşmudur umd ye ?????
dostum denemeden bilemezsin , demo umd yokmu yada tanıdığın birinde psp varsa umd iste ondan dene çalışıyorsa al
herşey çalışıyorsa oda çalışır büyük ihtimalle.Ama arkadaşında dediği gibi al birinden dene.
ya demo umd yok arkadaşlar,ama herşeyi çalışıyo psp'nin,hiç bi arkadaşımda da yok umd,eğer çalışmıyosa boşuna 80 lirada wermek istemem
satan bir yer varsa acık olarak tabii psp ni yanında al deki denemk istiyorum de adam satılacağını sanacağı için denetmeye izin verir denersiz çalışmıyorsa ayvayı yersin çalışıyorsada abi paramın yarısını evde unuttum gidip alıp geliyorum hemen dersin sonra uğramassın
Biz nerden anlayabiliriz sence ? PSP nin içine girip bakıp çıkarız bekle biraz.
garantisi varsa garanti içine girer tabikide , adı üstünde garanti ama bozuk olduğunu tam anlamadanda garantye verme 15-20 gün beklersin sonra dostum en iyisi spot mal satan 2. el mal satan (2. el psp vss) birini dükkanlardan bul umd iste dene odamı olmadı en son çare artık kendi şehrinde internet sitesinden psp satan biriyle buluş ondan iste orada dene :) biraz uçuk bişi ama ne demişler
isteyenin 1 yüzü kara vermeyen zenci sen umd bulmaya bak
garantiye sokmazlar çünkü düşürmüşsün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme