Şimdi Ara

lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün pspde oturarak oyun oynarken psp elimden kaydı we düştü ama elime aldığımda kapanmıştı
    sonra açmaya çalıştım açıldı.... bende daha umd disk yok alırsam umd diski çalıştırırmı acaba lütfen cewap werin ona göre umd alıcam,ama pspde çalışmayan hiçbişey yok tuşlarda ve pspde,ama umd2de nolduğunu bilmiyorum açıklarsanız sewinirim
    bişey olmuşmudur umd ye ?????

• dostum denemeden bilemezsin , demo umd yokmu yada tanıdığın birinde psp varsa umd iste ondan dene
    çalışıyorsa al
  • herşey çalışıyorsa oda çalışır büyük ihtimalle.Ama arkadaşında dediği gibi al birinden dene.
  • ya demo umd yok arkadaşlar,ama herşeyi çalışıyo psp'nin,hiç bi arkadaşımda da yok umd,eğer çalışmıyosa boşuna 80 lirada wermek istemem
  • satan bir yer varsa acık olarak tabii psp ni yanında al deki denemk istiyorum de adam satılacağını sanacağı için denetmeye izin verir denersiz çalışmıyorsa ayvayı yersin çalışıyorsada abi paramın yarısını evde unuttum gidip alıp geliyorum hemen dersin sonra uğramassın
  • Biz nerden anlayabiliriz sence ? PSP nin içine girip bakıp çıkarız bekle biraz.
  • arkadaşım umd bozuksa garanti içine girermi ? girmezse nekadar öderim ????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    YARDIM EDİN
    2 hafta önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garantisi varsa garanti içine girer tabikide , adı üstünde garanti
    ama bozuk olduğunu tam anlamadanda garantye verme 15-20 gün beklersin sonra
    dostum en iyisi spot mal satan 2. el mal satan (2. el psp vss) birini dükkanlardan bul umd iste dene
    odamı olmadı
    en son çare artık kendi şehrinde internet sitesinden psp satan biriyle buluş ondan iste orada dene :) biraz uçuk bişi ama
    ne demişler

isteyenin 1 yüzü kara vermeyen zenci
    sen umd bulmaya bak
  • garantiye sokmazlar çünkü düşürmüşsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.