Şimdi Ara

LUTFEN YARDIM EDIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BEN BUGUN HP ENVY 17 3D ALDIM OZELLKLER BAYA IYI AMA FIFA 2012 MEDIUMDA BILE KASIYOR ANLAMADIM
    2. SORUMDA BUNUN DRIVER CD SI YOK NE YAPICAM ARKADASLAR???

• quote:

Orijinalden alıntı: Cnqrr77

ARKADASLAR BEN BUGUN HP ENVY 17 3D ALDIM OZELLKLER BAYA IYI AMA FIFA 2012 MEDIUMDA BILE KASIYOR ANLAMADIM
    2. SORUMDA BUNUN DRIVER CD SI YOK NE YAPICAM ARKADASLAR???

cd si yoksa internetten tedarik edeceksin, hp'nin sayfasından
  • 1)Masaüstündeyken sağ tıklayıp Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır seçeneğine tıklayın.Çıkan pencerede Yüksek Performanslı GPU seçeneğini seçin
    2)C'de Swsetup klasöründe tüm driverler mevcut.Driver CD'sinden kastınız işletim sistemi CD'si ise onu kendiniz yapmak zorundasınız.4 DVD ile Recovery Manager'dan halledebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 18 Haziran 2012; 3:47:02 >
  • sadece driver problemi yaşmazsanız hp servislerinden destek alın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_siyah

sadece driver problemi yaşmazsanız hp servislerinden destek alın derim..

+1 bence direkt hp'den destek alın
  • Öncelikle S.a. Yeni üye oldum yardım bulabilirim inş . Bu haftasonu büyük bi hevesle hp envy 17 3d aldım .Geldim eve açtım kurdum oyunları tabi intel deydi ekran kartı ondan kastı üzüldüm sonra düzelttim onu ama yine de devam ediyor Lotr Conquest de bile yarım saat oynadıktan sonra kasmaya başlıyor coolsense si auto dan on yaptım bu sefer biraz daha düzeldi ama fiilm izlerken bile 30-40 dk sonra kasıyor. Bir sürü update vardı bugün yaptım birazını birazı kaldı . Online olarak LoL oynuyorum onda da kasıyor lag a giriyor net hızım yüzümden değil kardeşimle aynı anda oynuyoruz onun ping 90 benimki 180 ama hep 180 de kalmıyor bi inip bi çıkıyor .Bi de LoL oynayanlar bilir fps diye bi şey var tam nedir bilmiyorum ama frame per second diye tahmin ediyorum o da kalabalık yerlerde 10 filan oluyor normalde 40 50 filan . Neden Böyledir beyler görüşleri alabilir miyim . Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    9 ay önce açıldı
    Yalwarırım Yardım Edin
    3 ay önce açıldı
    ARKADASLAR LUTFEN YARDIMM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.